Angst, uro og særlig sensitivitet. Billetter sælges i døren.

15 maj 2017 kl. 06:39 - 03 aug 2019 kl. 11:00

Odense C, 5000 Odense

WORKSHOP:


Angst, uro og særlig sensitivitet behøver ikke være en hindring for dig!

Er du særligt sensitiv og mangler redskaber til at tackle angst og uro? Så er denne workshop lige for dig!


Kom og få et indblik i hvad der kendetegner særligt sensitive og hvordan du kan tackle angst og uro med redskaber som mindfulness, accept og medfølelse. Ergoterapeut og coach Mette Krabek starter workshoppen med at give dig et indblik i den grundlæggende viden om karaktertrækket særligt sensitiv med fokus på de positive sider.

Derefter vil psykoterapeut og forfatter til “MØD DIN ANGST" Heidi Strandberg Andreasen dele ud af hendes erhvervede viden og visdom og giver dig hendes bud på, hvordan du kan møde din særlige sensitivitet, din angst og uro på en måde, der gør det muligt at leve et værdifuldt liv. Hun vil også fortælle om, hvordan hun oplevede, at hendes egen kamp mod angst og uro holdt hende fanget; mere end det hjalp hende til at leve livet.


Du vil efterfølgende få mulighed for at kigge på dine værdier - og hvad der forhindrer dig i at leve efter dem - så du efterfølgende kan gå hjem og tage nogle aktive skridt mod det værdifulde liv.

Da det er en workshop vil der være forskellige individuelle øvelser undervejs. Du vil også blive introduceret for forskellige mindfulness-øvelser, du kan bruge i din hverdag.

Læs mere om Mette Krabek og særligt sensitivitet på terapi-coaching.dk

Læs mere om Heidi Strandberg Andreasen på www.powerflow.dk

General Admission

Salg lukket