spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Anja Ringgren Lovén - Afrikas heksebørn - Foredrag

Afholdt event

Anja Ringgren Lovén - Afrikas heksebørn - Foredrag

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

23 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Afrikas heksebørn

Har du nogensinde haft lyst til at gå 100% efter dine drømme? Til at følge dit hjerte og satse alt for én sag?

Anja Ringgren Lovén er kendt som den nordjyske kvinde, der opgav fast løn, materielle goder og Danmarks trygge rammer til fordel for Afrikas heksebørn. Anja har etableret sin egen nødhjælpsorganisation Land of Hope, og i dag bor og arbejder hun i Nigeria, hvorfra hun driver sit eget børnehjem.

Anjas foredrag handler om overtroen i Nigeria, livet på hendes børnehjem, og om at træffe valg med hjertet, om at have mod til at gå utraditionelle veje og ikke mindst om at gøre det, man er bedst til.

Arrangør

Samværket er et multifunktionelt kulturhus beliggende i den gamle park på Lykkegårdsvej 100 i Kolding og er forbundet med den historiske højskolebygning fra 1957, som i dag beboer Højskolen Acts Academy.

Området ligger i bydelen Seest og er en fantastisk oase omkranset af park og sø.
Salen indrettes til multifunktionelle formål, og er ideel til musikalske oplevelser i et fremragende akustisk rum.
Salen er særdeles egnet til konferencer, seminarer, foredrag og lignende, og omkring den er et stort  bent og lyst foyer omr de og caf  omr de samt møde- og aktivitetslokaler.

En amfi-scene i parken, som er vendt mod den smukke lille sø, er under udvikling til samlende aktiviteter for bydelen og byen.


Samværket er en drøm om at skabe et sted med “Rum til liv”. Det er en drøm om et samlende og skabende miljø, som bidrager til oplevelser, erfaringer og fællesskaber.
Et mødested for borgere, virksomheder, foreninger og organisationer i Kolding og omegn.
En ramme for sociale, kulturelle og kirkelige aktiviteter. Samværket drømmer om at være et bidrag til værdiskabende events og arrangementer.
Her skal socialt arbejde, kultur- og musikliv og kirkelige aktiviteter samles i en oase,som kan rumme alt fra gudstjenester og kirkelige handlinger til en kop kaffe i caféen, til en social “integrations-middag på tværs” til en fyldt koncertsal for Sønderjyllands Symfoniorkester eller Kolding Kulturskole (tidligere musikskole).

Lokation

Samværket, Lykkegårdsvej 100, 6000 Kolding

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .