Spring til hovedindhold

Ankerstjerne

Ankerstjerne

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

17 maj 2025 kl. 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ankerstjerne storhitter og giver sin største koncert til dato, når han den 17. maj 2025 indtager Poolen i København.

Fra vestegnen til Poolen, Ankerstjerne er klar til at give sin største headliner koncert nogensinde. Det sker ovenpå en komplet udsolgt koncert i Store VEGA i november sidste år, og ikke mindst at popstjernen endnu en gang topper hitlisterne herhjemme, med hvad der ser ud til at blive årets sommerhit “Børn Af Natten (Hola Bonita)”. Synonymt med Ankerstjerne er nogle af tidens største danske hits. Efter udgivelsen af hans selvbetitlede debutalbum i 2012 har han modtaget platincertifikater i flæng for sin musik. Både som artist, sangskriver og producer og sideløbende med sin artistkarriere har Ankerstjerne bidraget til skabelsen af nogle af dansk musiks største hits, heriblandt Rasmus Seebachs ”Øde Ø”, ”I Mine Øjne” og ”Olivia” samt Burhan G’s “Din For Evigt”, “Kalder Mig Hjem” og “Karma”.

Med Ankerstjernes bundsolide musikalske håndværk, der blander hiphop, stærke dansable popnumre og historiefortælling, har han sat sig selv i spidsen inden for dansk sangskrivning. Disse talenter er blandt andet, hvad der har bragt den storhittende sommersingle ”Børn Af Natten (Hola Bonita)” i samarbejde med Daniel Schulz og Panamah. På kort tid har denne allerede streamet over 5 millioner gange, gået nr. 1 på Spotify og Yousee og har floreret hyppigt på blandt andet Instagram og TikTok hos de mange fans, der holder momentum kørende. Foruden dem, var intet at det muligt: ”Jeg havde egentlig sagt farvel til livescenen, men publikum blev ved med at lytte til min musik - faktisk mere end nogensinde før. Så jeg satte en sidste koncert til salg i Store Vega, som tak til mine fans. Dén aften ændrede alt. Koncerten var bragende udsolgt, og publikums vilde respons gjorde, at jeg igen mærkede glæden ved at performe. Nu står jeg så med en sang der er gået nr. 1 på hitlisterne - og skal spille min største koncert nogensinde! Det er fuldstændig overvældende, at mærke publikums kærlighed på denne måde. Jeg føler mig nyforelsket - i musikken og i mit publikum. Denne koncert bliver virkelig deres fest, og jeg glæder mig til at være med til den!” – Ankerstjerne 

Ankerstjerne er klar til at tage det næste skridt og forbereder sig på sin største headlinerkoncert nogensinde d. 17. maj 2025. Fra vestegnen til Poolen – han har ikke glemt hvor det hele startede. Det sitrer i ham for at komme helt tæt på publikum og give dem en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Arrangør

Poolen is a large and raw venue dedicated to concerts, raves, parties and events. Poolen is located in an old warehouse on Refshaleøen with modern facilities and state-of-the-art sound and lighting. Poolen is run by the team behind the venue Pumpehuset and Byhaven and has a capacity of 2,500 guests.

Lokation

Poolen, Refshalevej 189, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori