eventet sluttede

Anna Anchers Rum - foredrag ved lektor Lillian Munk Rösing

DKK 100,00

Sted

Dato

05 mar 2020 kl. 09:30 - 12:00

Beskrivelse

Lilian Munk Rösing, forfatter, kritiker og lektor ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab

holder foredraget ”Anna Anchers rum” på Løgumkloster Højskole.

Det handler om at få sit eget rum. Og om at ”lære at se”. Hør Lilian Munk Rösing, der i 2018 udgav den anmelderroste bog om Anna Ancher, fortælle om, hvordan kunstneren formår at indfange lyset stofligt, med tyk farve og grove penselstrøg. Hvordan hun maler tætte vægge gennemskinnelige og gennemskinnelige gardiner tætte. Hvordan hendes håndarbejdende skikkelser også er portrætter af kunstneren. Hvordan hun som person og kunstner formår at bevare sit eget rum, mens hun krydser gennem sine forskellige livsrum og mange andres.

Anna Anchers værker kan netop nu ses på Statens Museum for Kunst, og anmelderne har allerede kaldt udstillingen ”årets største” og ”verdensklasse”.

Arrangør

I Løgumkloster Højskole har vi et væld af spændende koncerter, foredrag, som del af vores kurser. Til nogle af dem vil vi gerne invitere lokalsamfundet indenfor for en rimelig pris. Så får vi dobbelt glæde! Og sikkert også inspiration af alle jer der kommer og bruger skolen. Vi glæder os til at se jer!

Lokation

Ottekanten på Højskolen Ottekanten på Højskolen, Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .