spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Anna Kruse og Edithband feat. Stina Ekblad

Afholdt event

Anna Kruse og Edithband feat. Stina Ekblad

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

07 jul 2018 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Den svenskdanske sanger Anna Kruse har de sidste 10 år lavet sit livsværk, en trilogi med tonesatte Edith Södergran digte.

De tre album er blevet rost til skyerne, især ”Himlens rand” som kom i slutningen af 2017 der også den finlandssvenske skuespiller Stina Ekblad medvirker. https://politiken.dk/kultur/musik/art6289247/Her-er-tre-jazzudgivelser-der-giver-varmen-i-januar

Anna har gennem de sidste år komponeret musik til den finlandssvenske Edith Södergrans poesi ( 1892-1923), som berør det store i de små ting og det nære i de store ting. Nærvær, sansning, liv og længsel er nøgleord i Ediths poesi og i Annas musik.

Denne eksklusive aften er hele holdet fra Himlens rand samlet – og det er ikke sket før i Danmark.

”Edith Band” har spillet sammen siden 2007 og består af Lisbeth Diers, som på trommer giver et energisk billede af Ediths store følelses liv, Nicholas Kingo, som på klaver, sav og harmonika giver lyd til det klanglige smukke naturlandskap i Ediths poesi og Eva Malling, som gennem bassens dybe lyd gengiver Ediths intense og insisterende nærvær. Denne aften medvirker også trompetist Gunnar Halle, som spiller med på to af trilogins album. Hans klang strækker sig fra det helt nære ud mod universets åbne rum.

Stina Ekblad blev allerede som ung kvinde betaget af Ediths sanselige poesi. Ligesom Anna Kruse. På Krudttønden mødes de to kvinder i en kærlighedsfuld hyldest til Edtih gennem hver deres kunstform. Anna gennem sin sang og musik og Stina gennem sin udtryksfulde fortolkning af digterne.

Mange kender Stina fra film, TV og serier men har du hørt hende fortolke Edith Södergran?

Hvis du ikke har - bestil hurtig en billet til den 7. juli på Krudttønden kl. 20.00 og få en rørende og berørende musikpoetisk oplevelse.

Hvis du har- bestil hurtig en billet til den 7. juli på Krudttønden kl. 20.00. Så ved du, at luften i rummet skælver, når Stina giver liv til Ediths tekster med sin finlandssvenske stemme. Det er som at høre Ediths egen stemme, når Stina læse de kraftfulde, sanselige, eksistentielle og rebelske digte.

Det bliver helt sikkert en uforglemmelig aften!


Sagt Om "Lyckokat 2010"

***** i BT : "...tæt greb om hjertet..."

**** i Politiken: "...kæler for ordene..."

*****i GAffa: "...nær et mesterverk."

**** i Fyens Stiftidende: "Smuk stemme med stemning"

Sagt om Champagne fötter 2013

*****’ i Berlinske:den fuldkomne kombination af sang og musik.”

*****’ i Gaffa: ”…man imponeres – både over musikken, sangen og poesien…”

*****’ i Lydtapet: ”…hun er en modnet og kompetent sangerinde, såvel som komponist

Sagt om HiMLENS RAND 2017

*****’i GAFFA: ”et gribende smukt, poetisk og vedkommende album af den slags, der kryber ind under huden.”

*****’ i Berlinske: ”de svenske ord og Anna Kruses fine melodier smelter sammen i smukkest tænkelig enhed.”

*****’ I Politiken: ”Kruse selv synger med en overbevisende svensk røst, og sangene er smukt arrangerede og spillet af hendes faste orkester.”

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .