spring til hovedindhold

Anna Mose

Anna Mose

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

08 mar 2024 kl. 20:30 - 23:30

Beskrivelse

"Variations of Love er et album, som bliver ved med at give” - Fyens Stiftstidende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anna Mose’s anmelderroste debutalbum 'Variations of Love' udkom i oktober 2023, og er en musikalsk magtdemonstration udi genremodellering og stærke poetiske fortællinger om hvad der sker, når vejen ind i moderskabet ikke er brolagt med lykke.

Oplev spillet mellem det trygt genkendelige og det overraskende eksperimenterende, når Anna Mose og hendes eklektiske band rammer KLEIN d. 8 marts! 

Anna Mose har trukket meget af sit musikalske vejr som en del af, arrangør af og dirigent for kor hele sit liv - med en musikalsk spændvidde fra børnekor, og den prisvindende eksperimenterende vokalgruppe IKI, til fast korsanger for Andreas Odbjerg. Nu er hun trådt frem som solist med debutalbummet Variations of Love, som hun selv har komponeret, produceret og som kun hun lægger vokal til.

Anført af klaveret tager Variations of Love os med ind i et musikalsk univers af elektroniske beats og melodisk overskud med Annas vokal som en favnende rolig guide. Dualiteten mellem det forbundne og det adskilte, lykken og mørket bor i spændet mellem klassiske elementer og alternativ pop, i de melankolske undertoner og den boblende glæde. En vekselvirkning der er central for hele albummet.


Anna er vokset op i en familie af professionelle folkemusikere. Hun har altid sunget, og da hun som ni-årig forelskede sig i basklarinetten, trumfede hendes mor igennem på musikskolen, at hun kunne starte til klarinetundervisning, selvom hun ifølge reglerne var for lille. Da hun begyndte at skrive de sange, der skulle blive til nærværende album, valgte hun sit barndomsinstrument, klarinetten, som udgangspunkt.

”Med klarinetten gav jeg mig selv lov til at lege med musikken uden forventninger om, hvad det skulle blive til – den blev et symbol på at vende tilbage til musikken som legeplads”.

Spillet mellem det trygt genkendelige og det overraskende eksperimenterende er gennemgående for Annas sange. Kontrasten har stået voldsomt skarpt på Annas vej ind i moderskabet. Lykken ved graviditeten, overraskelsen ved meldingen om tvillinger, angstfyldte og traumatiserende vilkår som operation, for tidlig fødsel og isolation – gør lykke og ulykke uløseligt forbundne.

Variations of Love er et værk fra en exceptionelt stærk dansk musiker, sangskriver og vokalist om at finde vejen gennem nye erkendelser på en farefuld rejse gennem det, som måske nok er noget af det mest almindelige i verden – moderskabet – men som er unikt for alle. Og som vi stadig ikke taler ret meget om, hvis det ikke kun er lig med begejstring, glæde og lettelse.


LIVE LINE UP:

- Anna Mose (DK): Vokal, klarinet
- Johannes Buhl Andresen (DK): Klaver, synths
- Siv Øyunn (NO): Trommer, vokal
- Emil Jensen (DK): Cornet, synths
- Lennart Heyndels (BE): Kontrabas, synths

Døre kl. 20.00
Foto: My Lambertsen


Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events