Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Anna Roemer “Blåregn” (Solo) - CPH Jazzfestival

Afholdt event

Anna Roemer “Blåregn” (Solo) - CPH Jazzfestival

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 21:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

På jazzfestivalens åbningsaften kan du opleve Anna Roemer spille solokoncert i en unik setting i Brorsons Kirke på Nørrebro.Anna Roemer har en særlig tilgang til sit instrument og er en guitarist, der insisterer på at guitaren kan meget mere end lytteren tror og sammen med sin jazzmaster og sit pedalboard, sprænger hun rammerne for hvad en sologuitarist kan.
Roemers fokus er på at skabe lydbilleder og soniske universer hvor lytterne bliver vidne til hendes tålmodighed, styrke og sårbarhed. Hendes værker formår at rumme flere forskellige stemninger på samme tid. De er på en gang nærværende og drømmende, blide og insisterende.Anna Roemer debuterede i 2022 med albummet "Azure". Hendes andet soloalbum “Blåregn” udkom i marts 2024 og modtog bla. seks stjerner i GAFFA:
“Roemers største præstation er i virkeligheden, at hun har formået at holde niveau - teknisk og kunstnerisk - hele vejen igennem albummet; at der ikke på noget tidspunkt er et dyk i kvaliteten af hendes musik; at der ikke - til trods for, at hun er alene om at spille den - er momenter af unødig gentagelse eller tøven; at hun formår at balancere mellem det meget vemodige og kontrasten - det lyse - der giver mig et løft."Anna Roemer: Jazzmaster guitar & electronics

Arrangør

Lokation

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .