​Anne Hjernøe: En verden af velsmag

eventet sluttede

​Anne Hjernøe: En verden af velsmag

Billetter fra DKK 100,00

Dato

05 dec 2016 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart? Det kan afhjælpes ganske let. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe.

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mange tv-programmer, hvor hun laver mad, men udover at være tv-kok er hun også kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Og er der noget, hun ved noget om, så er det smag.

Anne Hjernøe giver dig også denne aften en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.

Foredraget varer ca. 45. minutter, hvorefter der vil være plads til spørgsmål. Der vil være forfriskninger inkluderet i billetprisen.

Foredraget er arrangeret af Landsforeningen Praktisk Økologi. Der er derfor rabat til alle medlemmer af foreningen. Landsforeningen Praktisk Økologi er en non-profit forening for alle, der interesserer sig for selvforsyning, bæredygtighed og økologi.


Foredraget afholdes også i Aalborg d. 7 december.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .