Log ind / Opret

​Anne Hjernøe: En verden af velsmag

07 dec 2016 kl. 19:00 - 21:30

Sundheds-og Kvartershuset Aalborg Øst, Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Øst


Kender du fornemmelsen af at stå ude i køkkenet efter aftensmaden og lede efter chokolade, kage, slik eller popcorn? Er du egentlig mæt, men mangler alligevel et eller andet udefinerbart? Det kan afhjælpes ganske let. Få masser af tips, tricks og idéer til hvordan du gør, i dette inspirerende foredrag af Anne Hjernøe.

De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mange tv-programmer, hvor hun laver mad, men udover at være tv-kok er hun også kogebogsforfatter og fødevareudvikler. Og er der noget, hun ved noget om, så er det smag.

Hvad er de 5 grundsmage, og hvordan indarbejder du dem i et måltid så maden bliver bedre – og hvorfor nøjes med de 5 grundsmage?

Anne Hjernøe giver dig også denne aften en spændende og humoristisk indføring i brugen af lokale råvarer og sæsonens gode produkter krydret med lidt økologi og historier om det gode måltid.

Foredraget varer ca. 45. minutter, hvorefter der vil være plads til spørgsmål. Der vil være forfriskninger inkluderet i billetprisen.

Foredraget er arrangeret af Landsforeningen Praktisk Økologi. Der er derfor rabat til alle medlemmer af foreningen. Landsforeningen Praktisk Økologi er en non-profit forening for alle, der interesserer sig for selvforsyning, bæredygtighed og økologi.


Foredraget afholdes også i Odense d. 5. december.

Alm. billet

Salg lukket


Billet - medlem af Landsforeningen Praktisk Økololgi

Salg lukket