Anne Lyngsholm Van der Ploeg Foredrag

31 okt 2018 kl. 19:30 - 21:30

Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus

Anne Lyngsholm Van der Ploeg
Foredrag: Et spirituelt liv - med både vinger og rødder
Mange mennesker længes efter det fine og det kærlige. Det mystiske og det lyse. Og nogle gange lykkes det at komme i forbindelse med det og endda så nært, at det rør os dybt.

Andre gange tages vi ind i det tunge og det konfliktfyldte. Det dagligdags og til tider mørke afkroge af livet. Og nogle gange føles det som om, at alt det smukke har forladt os og vi står alene tilbage.

I sin praksis som Spirituel Psykoterapeut i Energi2flow møder Anne van der Ploeg ofte mennesker, der har svært ved at rumme, forene og finde fred med de store poler af livet - det lyse og det mørke - det jordiske og det åndelige - vingerne og rødderne.

Ofte er det et spørgsmål om, at finde rodfæste i sin egen spiritualitet. At leve et liv, hvor man både har vinger og rødder på en og samme tid. Det kræver bevidsthed og øvelse. Det kræver hjerte og arme. Det kræver ofte mod til at tage på en sjælsrejse og lande fornyet i sin krop.

En sjælsrejse, hvor man afdækker og transformere spirituelle og sjælelige ar. En rejse, hvor man rejser ud i sine fremtidige potentialer, ser sin dybeste frygt i øjnene og vender tilbage som et helt menneske - med både rødder og vinger.

Anne vil gennem dette oplæg fortælle om sin egen rejse, om klienters rejser og krydre det med viden og øvelser, så deltagerne går hjem med en følelse af, at have skabt en endnu stærkere forbindelse mellem det åndelige og det jordiske, samt en bevidsthed om, at rødder og vinger er hinandens forudsætninger - ikke modpoler.

Billetbestilling: www.billetto.dk Billetsalget starter 1. juli 2018 kl. 08.00 Gebyr på 12,49 kr
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort.
energi2flow.com

Lysets Hus 31/10 kl. 19.30 Anne Lyngsholm Van der Ploeg

Salg lukket