Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ANONYME OFRE

Afholdt event

ANONYME OFRE

Fra DKK 40,00

Beskrivelse

Skuespillerskole Ophelias 2. årgang præsenterer en dramatisk karakterkomedie skrevet og instrueret af Carsten Kressner. 

Otte unge deltager hver onsdag mellem 19 og 21 i en terapigruppe, anført af psykoterapeuten Dorthe, hvor de anonymt kan dele, hvordan det føles at være et offer. 
Men i dag er terapeuten forsinket samtidig med at et nyt medlem dukker op: soldaten Niklas. Han har nogle helt andre forventninger til, hvad gruppen burde være. 
Men hvor bliver Dorthe egentlig af, og kan de holde på gruppesamvittigheden uden hende? Hvem er det mest synd for? Og hvem har taget kage med?

Instruktør: Carsten Kressner

Koreograf: Malene Koch

Stuntkoordinator: Klaus Messerschmidt Hjuler

Medvirkende: Anna Hawa Kamuk Mnasi, Anna Kiersgaard, Asta Marie Koch, Ea Jørgensen, Emil Soll, Ida Oxager, Lisa Joan Johansen, Michelle Bruun Buurskov, Sebastian Knudsen og gæstespiller Nadja Ranzau Hunderup

Forestillingen spiller på Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4e, 1656 København V

SPILLEDATOER:
d. 4/6 19:30
d. 5/6 16:30
d. 6/6 19:30
d. 7/6 19:30
d. 8/6 14:00 og 19:30 
d. 9/6 18:00

Sæt kryds i kalenderen 

🙂Arrangør

Skuespillerskolen ophelia tilbyder en 3-årig uddannelse til professionel skuespiller med speciale i den amerikanske Meisner-teknik.

Lokation

Skuespillerskolen Ophelia Skuespillerskolen Ophelia, Gasværksvej 4E, 1656 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .