ANSON FUNDERBURGH AND THE ROCKETS

eventet sluttede

ANSON FUNDERBURGH AND THE ROCKETS

Billetter fra DKK 150,00

Dato

10 nov 2017 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

Fuldblods amerikansk blues band


For første gang hos Bluesnight Randers præsenterer vi et all-american blues band, idet superguitaristen Anson Funderburgh møder med sit band The Rockets, som han har spillet med siden 1978. Det er Chicago Blues og Texas Blues i en klasse, som kun amerikanerne er i stand til at levere. Funderburgh og hans band har 16 albums bag sig.

I 2012 besøgte bandet Europa for første gang, og nu kan Randers også opleve den amerikanske musiker, der i 2014 var nomineret som bedste guitarist i Blues Music Awards i USA.

Billetpris kr. 150 i forsalg (billetto.dk) og ved døren kr. 180

Arrangør

Her kan du købe billet til arrangementer i Bluesnight Randers. Husk, at som medlem får du medlemsrabat til en værdi af 30 kr. uanset at din billet er købt ved forsalg. Følg Bluesnights aktiviteter her https://www.facebook.com/bluesranders/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .