Log ind / Opret

Anti-aging, superfood og hormonbalance

10 jan 2017 kl. 17:00 - 24 jan 2017 kl. 17:00

Råensvej 1, 9000 Aalborg


Dette er et 3 ugers forløb med ca. 15 kvinder, hvor vi mødes 1 gang om ugen i 3 timer. Datoerne er følgende: den. 10 januar, den 17 januar og den 24 januar.

Holdstart tirsdag den 10/1 2017

Vil du blive friskere og mere slank? Savner du at opleve, at du er balance med dig selv? Ønsker du at forebygge og eller mindske sygdomme? Så er dette forløb noget for dig.

Du kommer på en rejse ind i kroppen, og får grundig besked om ny forskning inden for hormoner, gener og celler. Vi ser på hvordan kroppen fungerer og hvilken betydning livsstilen har for vores helbred.

Dette forløb giver dig en dyb indsigt i, hvordan du ved at spise rigtigt, håndtere din stress, sove godt, motionere regelmæssigt og give sjælen plads og rum og få mere glæde og energi ind i dit liv.

Du bliver også klogere på hvordan du kan opbygge immunforsvaret og modvirke de mest udbredte sygdomme, såsom diabetes, demens, hjerte-karsygdomme og kræft.

Vi kommer ind på hvad forskellen er mellem biologisk og kronologisk alder, hvordan kroppen reagerer på dine tankemønstre og hvad der sker i kroppen, når du motionerer og/eller mediterer.

Under forløbet tjekker vi din stofskiftetype og laver en kropsanalyse af dig, således du kan sammensætte og bruge det, du lærer på forløbet til lige netop dig. Vi sætter mål op for dit fremtidige arbejde med dig selv, så du opnår varige resultater og kan fastholde dig selv fremover.

Du opnår:

  • At du kommer ud af evt. mad cravings
  • At du når din idealvægt, kender din stofskifte type, kender din kropssammensætning (fedt, muskler, knogler, væske mv.)
  • At du får høj energi og et robust helbred
  • At du bliver mere mentalt robust
  • At du forebygger og reducerer sygdomme
  • At du bliver gladere, bedre balance med dig selv og trives bedre
  • Du får en ”buddy”, som du arbejder tæt sammen med, samt 11 andre kvinder
  • At du bliver medlem af en Facebookgruppe, hvor der altid er støtte og sparring

Pris pr. person 1500,00

Billet

Salg lukket