Event aflyst

Antiinflammatorisk kost - kom godt i gang - Holbæk

DKK 170,00

Sted

Dato

01 apr 2020 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

v/Henriette Dyremose, Master i sundhedsfremme, med speciale i gigtvenlig kost og livsstil.

Oplev Henriettes personlige fortælling om, hvordan en antiinflammatorisk livsstil forandrede hendes hverdag med inflammation og smerter til et aktivt liv med mere styrke, energi og sundhed.

For 10 år siden blev Henriette endnu engang ramt af gigt i en sådan grad, at hun dårligt kunne gå eller selv tage almindeligt tøj på. Hun fik gigtmedicin - men uden effekt.

Først da hun ændrede sin livsstil 100 % fik hun det bedre og efter et år, kunne hun lægge al smertestillende medicin på hylden.

Kom og hør dette spændende foredrag om, hvorfor antiinflammatorisk kost er så godt for din krop og dit velvære.

Efter foredraget ved du:

 • Hvad er de vigtigste parametre for optimal sundhed?
 • Hvad er antiinflammatorisk livsstil?
 • Hvad tænder inflammationsbålet i kroppen?
 • Hvordan kommer du i gang med antiinflammatorisk kost?

Arrangør

Precht Event - foredrag om psyke, sundhed og trivsel

Lokation

Balancehuset Nygade 12, 4300 Holbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .