spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Antonii Baryshevskiy & Elisabeth Nielsen / “Resonance of Freedom” klavermusik fra Ukraine

Afholdt event

Antonii Baryshevskiy & Elisabeth Nielsen / “Resonance of Freedom” klavermusik fra Ukraine

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

23 aug 2023 kl. 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Ukraines nationale flagdag og uafhængighed fejres i Københavns Musikhus d. 23. august 2023 kl 19:30
Ukrainske stjernepianist Antonii Baryshevskiy spiller sammen med den danske pianist Elisabeth Holmegaard Nielsen. Der er solo og 4-hændige klaverværker af ukrainske komponister på programmet.

Koncerten indledes med klaverværker af Lyatoshynskiy og Silvestrov, efterfulgt af en uropførelse af Roman Grygoriv’s præludier, som er blevet udgivet af danske Edition Svitzer.
Aftenen kulminerer med dansk førsteopførelse af 4-hændige klaverværker af Oleg Bezborodko, Maxim Shalygin og Yevhen Stankovych – Ukraines mest markante komponistnavne i dag.

Koncerten er led i et større dansk-ukrainsk samarbejde mellem flere musikere, foreningen Nielsen Saloner og nodeforlaget Edition Svitzer, hvor der undervejs bliver produceret musikvideoer og udgivet værker af ukrainske komponister i Danmark.

Som opvarmning til koncerten kl. 19:30, vil ukrainske Anastasiia Kyshkovska spille på det traditionelle instrument ”bandura”, mens publikum bydes på et glas vin.
Kl. 20:00 fyldes festsalen af skøn klang fra Musikhusets nye Steinway koncertflygel ved aftenens to pianister.

Koncerten støttes af Grete og Sigurd Pedersens Fond og Københavns Kommune.

Medvirkende:
Antonii Baryshevskiy (UA): klaver
Elisabeth Nielsen (DK): klaver
Anastasiia Kyshkovska (UA): bandura

Nielsen Saloner promoverer og støtter ukrainsk musik og kultur i Danmark og hjælper ukrainske kunstnere i nød igennem vores indsamling. Donèr via Mobile pay: 293517

Læs mere:
Antonii Baryshevskiy: https://www.antoniibaryshevskyi.com
Elisabeth Holmegaard Nielsen: https://www.elisabeth-nielsen.com
Nielsen Saloner: https://www.nielsensaloner.dk/
Edition Svitzer: https://www.editionsvitzer.com

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .