ANY COLOR YOU LIKE (Pink Floyd Tribute)

eventet sluttede

ANY COLOR YOU LIKE (Pink Floyd Tribute)

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

13 aug 2022 kl. 20:30 - 23:00

Beskrivelse

ANY COLOUR YOU LIKE - A TRIBUTE TO PINK FLOYD

Velkommen til en forrygende aften i Skolegården på Tversted Skole - en aften med et af de bedste Pink Floyd tribute bands "Any Colour You Like". Det bliver en aften med stort orkester, kæmpe anlæg, Laser show, LCD Skærm og masser af røg og lysshow - og så selvfølgelig masser af Pink Floyds uforglemmelige numre. Og specielt til denne aftalen deltager også kor fra Hjørring Gymnasium og STX.

Koncerten starter klokken 20.30 og vi kommer til at bevæge os igennem et bredt spektrum af Pink Floyds repertoire - i coverversioner som ligger utrolig tæt på de originale, som vi har nynnet med på de sidste mere en 50 år.

Koncerten er siddende - og der vil være bar med vin- og ølsalg - pladsen åbner kl. 19:00

Det bliver en sommeraften af de helt uforglemmelige!

Søren Bjarnøe / Leedsang & guitar
Henrik William Andersen / Leedguitar
Ole Jan Andersen / Trommer & Effekter
Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vocal
Anders Frøkjær Mørch / Vocal, keys & percussion
Martin J Ernst / Saxofon & keys
Anne Nørgaard / Vokal
Mette Frøkjær Hansen / Vokal
Pernille Enńe Ryge / Vokal

Arrangør

Foreningen "Kultur på Tversted Skole", har som formål at sørge for, at kultur i alle gode og glade afskygninger strømmer ud i rummene på den tidligere folkeskole i Tversted, hvor kultur, natur og fællesskab fylder meget.

Lokation

Tversted Skole Tversted Skole, Skolevej 11, Tversted, 9881 Bindslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .