Log ind / Opret

Apple Flower Festival 2017

27 maj 2017 kl. 12:00 - 28 maj 2017 kl. 12:00

Vigmosegård, Lilleøvej, 4930 Lilleø


Apple Flower Festival 2017

Program og info - klik her
Færgeplan og bestilling - kilk her

Det hele begyndte med en spontan snak en kold og forblæst vintermorgen på Lolland. Det ene ord tog det andet, og der var ingen til at stoppe os den dag heldigvis. Vi kastede os ud i det og inviterede en stor håndfuld festlige mennesker, pakkede bilerne med det bedste vi kunne finde på, og tre måneder senere oplevede vi en af de skønneste fester, Smålandshavet har lagt kyst til.


Nu står vi så her, 6 år senere, med en masse nye venskaber og med en festival, hvor musik og mad vægtes lige, på en af Danmarks mindste beboede øer.

Apple Flower Festival 2017, der i år finder sted for sjette gang, foregår 27.-28. maj på Lilleø minder ikke om noget andet, fordi vi kun er 7-800 mennesker, børn og voksne, kokke og frivillige, musikere og cirkusfolk, der hygger sig med hinanden.

Men også fordi vi er helt tæt på musikken, og fordi maden hvert år er i særklasse takket være kok Lars Scheel og hans eminente hold af bagere, kokkelever fra restaurantskolen og stjernekokke fra nær og fjern.

Vil du opdateres om programmets udvikling, så følg med på facebook

Har du været med før, behøver du ikke læse mere...

Hvis du ikke har været på Apple Flower Festival endnu, eller bare gerne vil forstå årets program, så læs endelig videre her, og hør hvad der sker i maj, når æbletræerne står i blomst, og vi dækker op til spisning midt i plantagerne.

Det er vigtigt at fortælle, at billetten til festivalen giver fri bar hele vejen (øl, most, vand) alle måltiderne og al musikken.

Geografien først. Lilleø med sine blot 10 indbyggere ligger i Smålandshavet nord for Bandholm med udsigt til Femø og Fejø - midt imellem himmel og hav. Hvert år er æslet med sin ven, kamelen Abu, på besøg og alle må få en tur på de glade dyr. Vi har kridtet fodboldbanen op til årets turnering, gjort stranden lækker, forberedt lejrbålet og gjort os tanker om desserten i vandkanten, og ikke mindst booket en DJ til at spille majsolen ned. Og så er vi spændte på, om Baywatch Jacob tager de røde lifeguard trusser på og smider sig i bølgerne endnu en gang.

Vi venter på jer ved færgelejet på Askø når I ankommer, og vores bus-entusiast, Lars Coldberg, transporterer alle over dæmningen til festivalpladsen på Lilleø, og vi byder velkommen med frokost i det grønne. Baren åbner og den er fri hele vejen for børn og voksne, øl, vand og Sydhavsøernes æblemost. Til dem som ønsker det, har vi osse skarpe drinks, barista brygget kaffe og lækre kager mod betaling 24/7, eller næsten …

Vi ser også frem til dette års nøgenløb, vi afholder inden længe præ kvalifikationer, så skriv, hvis du er frisk. Vores lokale æblebondemand, Peter Larsen, er klar med traktoren hvis nogen skulle lide nød eller bare i humør til en ø rundtur.

Detaljer om musik og mad er i skrivende stund ved at blive planlagt. Vi holder dig løbenede opdareret her på siden.

Claus, Kenneth og Apple Flower familien

Billetter refunderes ikke.

Apple Flower Festival bæres af frivillige kræfter og drives ”not for profit” af Apple Flower Festival foreningen.

Early Bird - Voksen - ALL INCLUSIVE

Salg lukket


Early Bird - Barn (2 - 14 år) - ALL INCLUSIVE

Salg lukket


Standard - Voksen - ALL INCLUSIVE

Salg lukket


Standard - Barn (2 - 14 år) - ALL INCLUSIVE

Salg lukket


Telt: Apple Camp - 2 personer

Salg lukket


Telt: Quiet Camp - 2 personer

Salg lukket