Apple Flower Festival 2018 - Færgeoverfart

26 maj 2018 kl. 09:00 - 22:00

Bandholm Havn, Havnepladsen, 4941 Lolland

Kære deltager af årets Apple Flower,

Hermed info omkring overfarten: Bandholm /Askø.
Ruten er den samme på alle afgange, men da der er sat ekstra færger ind, hedder de noget forskelligt afhængig af hvilken færge stiger ombord.

FÆRGEBILLETTEN GÆLDER BÅDE UD OG HJEM

Du skal købe en færgebillet, hvilken dækker både ud og hjemturen. Det er kun muligt at reservere plads på udturen om lørdagen. Om søndagen vil du på festivalpladsen blive placeret i en gruppe som sendes samlet til havnen og videre med færgerne som sejler i pendulfart. Du kan finde mere information om hjemturen ved festivalens ind/udgang. Der kan forekomme "ventetid" om søndagen, men festivalens personale vil guide dig og i øvrigt gøre din hjemtur så behagelig som mulig.

ÅBEN AFGANG SØNDAG I GRUPPER
Det er derfor vigtigt at understrege, at den åbne afgang om søndagen betyder, at der trods kødannelse i forbindelse med hjemturen ikke vil forekomme irriterende ventetid men nærmere en mulighed for at være en del af festivalen, mens man venter på at det bliver ens tur til at stige ombord på færgen.

I bliver således sendt fra festivalpladsen til havnen, når vi kan se at der indenfor et rimeligt tidsrum er mulighed for at stige om bord på færgen - og vi sørger selvfølgelig for at hygge om jer både på festivalen og ved færgelejet helt til det sidste.

LAD BILEN STÅ I BANDHOLM
Sidst men ikke mindst så anbefaler vi jer at lade bilen stå i Bandholm. I får ikke brug for den på den anden side, og I har meget lettere ved at komme ombord om søndagen uden bil (se parkeringsmulighederne under her).

Tak til skipperne og holdet bag Lolland Færgefart.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer
Apple Flower Familien
Færgen Møn fra 1923


Vi har fået lov til at benytte Veteranfærgen "Møn" fra 1923, som er én af Danmarks ældste aktive færger

PARKERING I BANDHOLM

Det er muligt at parkere i Bandholm Havn, hvilket vi på det kraftigste anbefaler. Det gør turen lettere for alle, og du vil undgå unødig ventetid. Du kommer i øvrigt ikke til at have brug for din egen bil på Apple Flower Festival. Parkeringen styres af ledere og frivillige fra en af de lokale foreninger udvalgt og instrueret af Lolland Færgefart i samarbejde med Bandholm Havn. Bandholm Havn friholder det med rødt markerede område fra lørdag morgen kl. 06.00 til og med søndag kl. 20.00. På den måde kan den lokale forening råde over arealet til en kontrolleret parkering af gæsternes køretøjer under festivalen. Det er IKKE tilladt at parkere på havnens sidefløje, som skal bruges af havnens industri.
Kl. 08.00 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 08.00 / Færgen MØN

Salg lukket

Kl. 08.20 / Færgen FEMØSUND

Salg lukket

Kl. 09.15 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 09.30 / Færgen FEMØSUND

Salg lukket

Kl. 09.40 / Færgen MØN

Salg lukket

Kl. 10.25 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 11.20 / Færgen MØN

Salg lukket

Kl. 11.35 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 12.45 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 13.45 / Færgen ASKØ

Salg lukket

Kl. 15.30 / Færgen ASKØ

Salg lukket