Apple Flower Festival

eventet sluttede

Apple Flower Festival

Billetter fra DKK 200,00

Dato

26 maj 2012 kl. 14:00 - 27 maj 2012 kl. 15:00

BeskrivelseMeyer og Bager laver festival – food and music united - på Lilleø Smålandshavet i Pinsen den 26. – 27. maj.

Musikken er farverig fra klassisk til swing til det nye store eksport navn fra Sverige Noonie Bao (eneste festival job i DK)

Aftensmad og morgenmad fra Fiskebaren og Meyers. Mesteren og Lærlingen står for strandbaren.
Om Apple Flower FestivalFrugttræernes blomstring kulminerer traditionelt i pinsen uden at det prægtige syn glæder mere end nogle ganske få sjæle iblandt os. Det vil Kenneth Bager og Claus Meyer lave om på når de arrangerer Apple Flower Festival på Lilleø 26. og 27.maj for i alt 200 gæster.

Festivalen åbner lørdag eftermiddag kl 1400. Der kan købes sandwich, kaffe og kage i løbet af eftermiddagen. Musikken starter klokken 1600 og fortsættet til midnat.  

Grand Teatret viser musikfilm. Der spilles på en scene i cideræbleplantagen og på en anden scene ved havet. Laden på Vigmosegaard byder under hele arrangementet på spændende film nøje udvalgt af Grand Teatret, København.

Street food af øens og egnens fisk, dyr og grøntsager fra Fiskebaren og Meyers serveres ad lib fra klokken 1800.  Festivaldeltagerne får udleveret genbrugslagen fra Klaus Samsøe’s samarbejde med De Forenede Dampvaskerier.  Tag gerne klapstol og tykkere tæppe med.

De festivaldeltagere der ikke ønsker at overnatte i telt i frugtplantagerne, natten mellem lørdag og søndag,  har mulighed for indkvartering på Hotel Sakskøbing og andre hoteller på Nordlolland. Vi anviser gerne.  Telt kan medbringes eller du kan købe et to personers telt som vi også sørger for er slået op for 150 kr.     

I området opstilles toiletvogne med håndvask og rindende vand. Der er ikke brusefaciliteter, så full body wash vil foregå i Smålandshavet.

Lollandsfærgen vil sejle i pendulfart mellem Bandholm og Askø Havn hele lørdagen frem til midnat. Færgens kapacitet er 94 fodgængere. Der kan IKKE reserveres plads - der sejles efter tur i forhold til fremmøde ved færgen. KOM I GOD TID!

Du sørger selv for at komme til Lilleø – så klarer vi resten.

Billetpriser:

Fuldt festival program, film, aftensmad 26.05. og morgenmad 27.05.: 600,-
(excl. frokost 26.5, drikkevarer, færgetransport (35,- per person T/R))

Inkl. 2 personers opslået telt: 750,-

Børn under 14 år 200.-

Se færgetider fra Bandholm til Askø her:  
http://www.lollandfaergefart.dk/Sejlplan.pdf


Anekdote

Bager og Meyer har kendt hinanden i under et år. Kenneth Bager tog kontakt til Meyer efter at et besøg i dennes bageri i Store Kongensgade havde slået benene væk under ham. Kenneth mente de skulle åbne et nyt bageri sammen og at det skulle hedde Meyer&Bager.

Meyer havde på dette tidspunkt netop været til sin første Coma fest på Nationalmuseet, og det havde ikke været en mindre grænseoverskridende oplevelse.

Disse hændelser blev helt naturligt starten på samarbejdet omApple Flower Festival - Food and Music United   
 

Arrangør

Coma Club is Denmark's crown jewel of clubs ! Coma is wild and our guests appreciate it. Please party with respect for our dress code and each other. www.comaclub.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .