spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

AQUARELA – Nordatlantiske Filmdage 2020

Afholdt event

AQUARELA – Nordatlantiske Filmdage 2020

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

28 sep 2020 kl. 20:00 - 21:50

Beskrivelse

Nordatlantiske Filmdage 2020 afsluttes med særvisning af Victor Kossakovskys storslåede dokumentarfilm Aquarela. Producer Emile Hertling Péronard fortæller om optagelserne af filmens grønlandske scener.


Stille hav, uroligt hav, oprørt hav, voldsomt hav. Og isbjerge, vandfald, orkaner og sne. Vandet kommer i mange former, og det har den russiske mesterinstruktør Viktor Kossakovsky sat sig for at undersøge. Resultatet er et lige så mageløst som storslået billedværk, der tager publikum på en filmisk rejse gennem vandets transformative skønhed og rå kraft, alt imens en lige så spektakulær lydside (stort set uden dialog) underbygger oplevelsen. 

Filmen bevæger sig fra de usikre frosne farvande i Ruslands Bajkalsø til Miami midt i orkanen Irmas hærgen og til Grønlands kælvende gletsjere. Her er ingen forklaringer, blot stærke billeder, der taler for sig selv og unægteligt minder os om, at vi mennesker på ingen måde kan styre den voldsomme kraft og lunefulde vilje, der lurer i klodens mest dyrebare element: vandet. 

Emile Hertling Péronard fra Anorak Film var co-producer på filmen, og han var med til at forberede og gennemføre filmens unikke optagelser fra Grønland, som han fortæller om efter visningen. 

Derefter byder vi på en forfriskning og afslutter Nordatlantiske Filmdage 2020.


Arrangementet
Filmen (86 min) har engelske tekster (men stort set ingen dialog).
Arrangementet inkluderer samtale og varer 110 min.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Nordatlantiske Filmdage 2020

Nordatlantiske Filmdage præsenterer spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .