spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Arbejdsglæde - Gratis online foredrag

Afholdt event

Arbejdsglæde - Gratis online foredrag

Fra Gratis

Online-event

Dato

03 nov 2022 kl. 10:00 - 10:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Arbejdsglæde er noget vi gør

Undersøgelser viser, at når du har arbejdsglæde er du bedre til at samarbejde, har mere overskud, er mindre syg, mere motiveret og har mere livsglæde i livet generelt. Samtidigt klarer arbejdspladser med glade medarbejdere sig meget bedre end dem uden.

Alle – både ledere og medarbejdere – er med til at skabe en bedre arbejdsplads. Vi har alle et ansvar for arbejdsglæden. Men hvordan skaber man mere arbejdsglæde? Hvordan fastholder man arbejdsglæden i en travl hverdag? Hvad skal der rent faktisk til for at skabe en glad succesfuld arbejdsplads og et godt arbejdsliv?

Dette arbejdsglæde-foredrag giver dig viden og konkrete redskaber til at skabe mere arbejdsglæde.

Vi kommer rundt om de vigtigste pointer omkring arbejdsglæde, bl.a.:

 • Viden om arbejdsglæde baseret op forskning.
 • Hvad er arbejdsglæde og hvorfor er den så vigtig for den enkelte medarbejder.
 • Hvorfor er arbejdsglæde (stadig) den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje; herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
 • Hvad giver os arbejdsglæde – og hvad gør ikke
 • Enkle redskaber som du kan bruge med det samme til at skabe mere glæde på jobbet.

Deltag i vores foredrag med fokus på arbejdsglæde

Trænger du til lidt mere energi og motivation på jobbet? Så deltag i vores gratis online foredrag og lær hvad DU kan gøre, for at skabe mere arbejdsglæde for dig selv og andre.

Læs mere om alle Arbejdsglæde nu's kommende events her: https://arbejdsglaedenu.dk/eve...

Deltagelse i foredraget er gratis. Foredraget afholdes via Zoom og du modtager en mail med deltagelseslink umiddelbart før foredraget.

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .