Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Arbejdsglæde og Forandringer - Gratis online foredrag

Afholdt event

Arbejdsglæde og Forandringer - Gratis online foredrag

Fra Gratis

Online-event

Dato

21 sep 2021 kl. 08:30 - 09:15

Beskrivelse

Arbejdsglæde og forandringer

Mange virksomheder skal oftere og oftere igennem store forandringer som følge af f.eks. pandemi/lockdown, sammenlægninger, opkøb, omorganiseringer eller vækst. Det går ofte ud over arbejdsglæden, men det behøver det ikke. Lær hvordan man holder fast i arbejdsglæden, også når virksomheden forandrer sig.

Hvordan skaber man arbejdsglæde, når organisationen er under pres fra forandringer og travlhed? Vi kommer rundt om de vigtigste pointer omkring arbejdsglæde, bl.a.

 • Hvorfor skader forandringer ofte arbejdsglæden
 • Eksempler på gode forandringer
 • Hvordan arbejdsglæde skaber mere forandringsparathed
 • Hvorfor er arbejdsglæde (stadig) den vigtigste faktor der bidrager til en virksomheds bundlinje herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde.
 • Hvad giver os arbejdsglæde – også i forandringstider.
 • Enkle redskaber som du kan bruge med det samme til at skabe mere glæde på jobbet.

Deltag i vores foredrag med fokus på forandringer og arbejdsglæde

Trænger du til lidt mere energi og motivation på jobbet? Så deltag i vores gratis online foredrag og lær hvad DU kan gøre, for at skabe mere arbejdsglæde for dig selv og andre – også i forandringstider.

Læs mere om alle Arbejdsglæde nu's kommende events her: https://arbejdsglaedenu.dk/eve...

Deltagelse i foredraget er gratis. Foredraget afholdes via Zoom og du modtager en mail med deltagelseslink umiddelbart før foredraget

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer