Archgoat (Finland) + support

eventet sluttede

Archgoat (Finland) + support

Billetter fra DKK 100,00

Dato

16 okt 2012 kl. 23:50 - 17 okt 2012 kl. 01:50

Beskrivelse

Club Sick præsenterer:
BLACK METAL NIGHT
Archgoat (Finland) + support
20. oktober 2012 kl. 20.00

(Forsalget lukker 16. oktober 2012 kl. 23.50)

Archgoat blev dannet en iskold vinternat i Turku, Finland tilbage i 1989.

"Jesus Spawn" var titlen på den første demo fra Archgoat der blev udgivet tilbage i 1991. Denne demo på "single side tape" kunne udelukkende erhverves ved personligt at sende bandet et tomt kassettebånd + 2 finske mark. Efterfølgende udgav Archgoat endnu en demo samt en EP, bedre kendt som "Angelcunt (Tales of Desecration)" og den ellers så klare flamme gik derefter ud og bandet blev opløst.

Hornene blev rejst igen da Archgoat i 2004 gendannet. Derfra gik der 2 år til at Archgoat debuterede med deres fuldlængde "Whore of Bethlehem" der indeholder de anerkendte numre som "Hammer of Satan" og "Angel of Sodomy". Udover en del shows verden over kunne Archgoat i 2008 igen glæde deres fans med et split album sammen med Black Witchery, som også er velkendt indenfor ekstrem metal.

I 2009 udkom Archgoat's 2. fuldlængde, nemlig "The Light-Devouring Darkness" som stille og roligt førte Archgoat op til overfladen efter deres langvarige "split-up" status. Archgoat har siden delt scene med et væld af bands som Blasphemy, Revenge, Black Witchery, Horna, Behexen, Necros Christos, Infernal War m.fl.

Senest har Archgoat udgivet deres morbide og dystre EP "Heavenly Vulva (Christ's Last Rites)" i 2011 som har været rost af danske såvel som internationale anmeldere. Det er svært at beskrive Archgoat's genre, men den kan bedst beskrives som værende War Metal, som er med kraftige inspirationer fra doom, death og black metal. Selv beskriver de genren som "Angelslaying Black Fucking Metal"

Det er med stolthed i stemmen en stor ære for os at præsentere Archgoat hos Club Sick, for første gang i Danmark nogensinde til et eksklusivt headliner-show.

Fordi vi støtter op om den danske undergrund, vil 2 danske Black Metal bands blive håndplukket til at opvarme.

Så find patronbæltet, nitterne eller corpsepainten og dit sorteste tøj frem i gemmeren og kom til en uforglemmelig aften med stearinlys og okkult stemning. Tag alle dine ondeste venner med og få en fed og unik oplevelse i satans navn.

Der er ret stor garanti for at de spiller den med satan!

http://www.youtube.com/watch?v=5kaLzqMPD0s

Dato: 20. oktober 2012
Tidsrum: 20:00 – 02:00
Sted: Club Sick - Posten
Adresse: Østre Stationsvej 35 - Odense C

Entré i døren: 125,-
Medlemmer: 100,-
Forsalg: www.billetto.dk/archgoat


Vores gruppe på Facebook
www.facebook.com/groups/clubsick

Vores fan-side på Facebook
www.facebook.com/clubsick

Vores hjemmeside
www.clubsick.dk


Er du ikke fra Odense og omegn, så kan vi glæde dig med at Posten kun ligger et stenkast fra Odense st. Så bare hop på toget i din by og lad DSB fragte dig til koncerten. Det er endda en lørdag, så dem med Wildcard får 50% på transporten.

Running-order for de 3 bands er lavet således at der er taget hensyn til Jer der kommer langvejs fra, så I ikke går glip af noget af koncerten. Men dem der gerne vil blive at drikke videre og feste med DJ'en er selvfølgelig velkommen til dette.

UD

Tog fra Jylland:
17:01 Aalborg st
17:31 Hobro st
17:47 Randers st
18:41 Skanderborg st
18:42 Esbjerg st
18:55 Horsens st
19:12 Vejle st
19:29 Kolding st
19:29 Fredericia st
Ankomst 20:05 Odense st

Tog fra Sjælland:
18:30 eller 18:50 København H
18:34 Valby st
18:42 eller 19.02 Høje Taastrup st
18:50 Roskilde st
19:07 Ringsted st
19:15 Sorø st
19:24 Slagelse st
19:34 Korsør st
19:46 Nyborg st
Ankomst 20:01 Odense st


HJEM

Tog mod København:
00:53 eller 03:42

Tog mod Aarhus:
01:19 eller 02:30

Tog mod Aalborg:
02:30

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .