Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Årets hyggeligste bog-event for krimifans

Afholdt event

Årets hyggeligste bog-event for krimifans

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

23 apr 2024 kl. 18:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Årets hyggeligste bog-event for krimifans

En aften fuld af forfattersnak, krimitips og hygge til kun 70 kroner!

Der er med garanti masser af mord og gru på programmet, når vi afholder årets hyggeligste krimi-event på det eksklusive 25hours Hotel Indre By i hjertet af København. Datoen er 23. april.

På eventet kan du møde populære krimiforfattere, smage guddommelige snacks og kager, høre stemningsfuld levende musik, og få en lang række krimitips. Der vil også være krimier til salg til skarpe priser. Alle deltagere vil desuden få udleveret en lækker goodiebag til en værdi af mindst 300 kroner.

Meld dig til nu. Der er kun et begrænset antal billetter, så tag din læsemakker under armen og få fingre i et par billetter allerede i dag. Prisen er kun 70 kroner pr. person. Sidst blev billetterne udsolgt lynhurtigt, og der var en lang venteliste.

Eventet afholdes af Arnold Busck i Købmagergade, 25hours Hotel Indre By og Forlaget Lindbak + Lindbak i fællesskab.

Lokation

25hours Hotel, Pilestræde 65, 1112 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .