spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Årets Julefrokost 2021

Event aflyst

Årets Julefrokost 2021

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

27 nov 2021 kl. 18:00 - 28 nov 2021 kl. 02:00

Beskrivelse

Du er hermed inviteret til Årets Julefrokost i Arden Hallerne den 27. november! 
Vi lægger op til årets aller hyggeligste aften, og opfordrer dig til at komme med enten vennerne, naboerne, kollegaerne, familien, eller hvem end du har lyst til at feste med til god julemad, dans og musik fra DJ DeCain.

HUSK BORDNAVN:

Når du bestiller dine billetter bliver du bedt om at angive et bordnavn efter betalingen - dette er påkrævet, og skal bruges så du kan finde din plads på aftenen, og så vi kan sammenkoble jer hvis i er flere der ønsker at sidde sammen, men bestiller hver for sig. Så find på et bordnavn, også selvom du/i kun kommer 1 eller få personer - fx jeres adresse eller lign.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

  • VI VIL GERNE SIDDE SAMMEN, HVORDAN GØR VI?
    Køber i billetterne hver for sig, så skal i på hver bestilling notere jeres aftalte UNIKKE BORDNAVN. Kommentarfeltet dukker op EFTER BETALINGEN. Så husk at notere bordnavn, også selvom du/i ikke har ønsker om at sidde ved andre eller kun kommer 1 eller få personer. 
    Eksempel på bordnavne kan være: "Naboerne på Hvarrevej", "De tørstige svende" eller hvad end I nu kan finde på ;-)

    Sørg for at aftale alt dette INDEN i begynder at bestille jeres billetter hver for sig.

  • KAN VI FORUDBESTILLE DRIKKEVARER TIL BORDET, SÅ VI SLIPPER FOR KØ I BAREN?
    JA, og det anbefaler vi stærkt at gøre, så I kan begynde festen så snart i ankommer, og slipper for kø og for at have penge med i baren. Der kan forudbestilles rødvin og hvidvin til bordet, samt fadølsbilletter og drinksbilletter til baren. Det forudbestilte vin bliver sat på jeres bord. Fadølsbilletter og drinksbilletter udleveres af personalet når I ankommer, og kan bruges i baren i løbet af aftenen. Køb ligeså mange du vil, og slip for at skulle have penge med i baren.

    Der vil selvfølgelig være åben bar hele aftenen hvor der kan købes fadøl, hvidvin, rødvin, shots, drinks, sodavand og så videre til fordelagtige priser. I går ikke tørstige fra denne julefrokost! ;-)

  • HVEM UNDERHOLDER?
    DJ DeCain kommer og spiller op til dans og hygge hele aftenen, og sørger for god stemning. Der kan naturligvis ønskes sange, og vi opfordrer også til at tage en svingom eller 100 på dansegulvet. 

  • HVAD SKAL VI SPISE?
    Menuen står på: 

Vi glæder os til en helt fantastisk aften!

Følg med på eventet inde på Facebook ved at klikke LIGE HER. Tryk meget gerne deltager, og del med dine venner.

Det med småt:
Vi gør vores aller bedste for at imødekomme alles bordønsker. Husk, vi godtager ikke beskeder i kommentarfeltet som "ønsker at sidde ved Anders Hansen" - dette kan vi ikke styre. Sørg for at have et unikt bordnavn i stedet for.
Der bliver opsat hyggelige langborde, og lavet delinger imellem hvert selskab. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, og ubrugte eller bortkomne fadølsbilletter/drinksbilletter/forudbetalt vin refunderes ikke.

      Arrangør

      Arden Hallerne
      Hvarrevej 6-8
      9510 Arden

      Lokation

      Arden Hallerne Arden Hallerne, Hvarrevej 6, 9510 Arden

      FAQ

      • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

        Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

      • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

        De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

      • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

        Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

      • Hvor finder jeg linket til et online event?

        På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

      • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

        Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .