Årets kage 2018 – Danmarks største kagebord

10 mar 2018 kl. 17:30 - 11 mar 2018 kl. 02:00

Crowne Plaza Copenhagen Towers , Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København


Kom med til Danmarks største kagebord

Den 10. marts fejrer Konditorlauget for 34. gang årets sødeste konkurrence – Årets Kage – hvor branchens største talenter dyster om at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

Omkring 100 bagere og konditorer – fra unge svende til garvede mestre – indleverede kager til bedømmelse i 2017, over 2.000 kager. Igen i år, vil konkurrencen blive afholdt på Crowne Plaza Hotel i Ørestad, tæt på Fields.

Den storslåede gallamiddagen på Crowne Plaza Hotel indeholder 2 retters menu + DK´s største kagebord til dessert, udnævnelse, kåringer og underholdning. Aftenen sluttes af med DJ, fest og dans, samt betalings bar til rimelige priser. Dette er en enestående chance for at nyde smagen af Danmarks største kagebord, bestående af de deltagende konkurrencekager – mere end 2.000 kager.
Stine og Martin er konferencier og står for aftensunderholdningen.

Vær med til at gentage succesen!

Dørene åbner kl. 17.30, vi går til bords 18.30.

Under arrangementet Årets Kage 2018 - på Crowne Plaza i Ørestaden den 10. marts - vil der blive filmet og fløjet med drone indendørs over publikum. Det gør vi, for at producere en spændende film der kan bruges af Konditorlauget til at promovere Årets Kage.
Ved din tilmelding og køb af billet til eventet, acceptere du droneflyvning og at vi måske har enkelte klip hvor du er med i billedet. Hvis du ikke er inforstået med det, bedes du kontakte os via info@konditorlauget.dk.

Læs mere om Årets kage og tilmelding til konkurrencen på: www.aaretskage.dk

Parkering
Under hotellet er der parkeringskælder med direkte adgang til hotellets lobby og reception.
Parkering koster 20 kroner i timen / max. 150 kroner i døgnet.
Download Easy-Park appen og benyt områdekode 3571.

Gallabillet

Salg lukket