Årets kage 2020 – Danmarks største kagebord

Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København
14 mar 2020 kl. 17:30 - 22:30
Billetter DKK 895,00
Billetter DKK 895,00

!! ÅRETS KAGE 2020 ER UDSKUDT TIL SENERE PÅ ÅRETS !! mere info følger snarest!


Kom med til Danmarks største kagebord

Den 14. marts fejrer Konditorlauget for 36. gang årets sødeste konkurrence – Årets Kage – hvor branchens største talenter dyster om at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

I år afholdes konkurrencen på Crowne Plaza Hotel i Ørestad, tæt på Fields.

Næsten 100 bagere og konditorer – fra unge svende til garvede mestre – indleverede kager til bedømmelse i 2019, over 2.000 kager.

I 2019 løb konkurrencen også af stablen i marts på Crowne Plaza Hotel med en storslået gallamiddag, hvor der ud over middag, kåring og underholdning var en enestående chance for at nyde Danmarks største kagebord bestående af de mange konkurrencekager – mere end 2.000 kager. 

Vær med til at gentage succesen!

Dørene åbner kl. 17.30, vi går til bords 18.30.

Billetprisen indeholder forret og hovedret inklusiv vin ad libitum, samt øl og vand.
Efter madden går vi ombord i desserten - kagebordet. 

Om Årets Kage
Årets Kage er en årlig konkurrence, der hylder de danske konditortraditioner og giver branchens bedste håndværkere – fra den unge lærling til den garvede mester – mulighed for at vise deres personlige og kreative fortolkning af den klassiske kagekunst.

Den allerførste Årets Kage-konkurrence løb af stablen i 1985. Bag begivenheden står Københavns Konditorlaug, der – inspireret af kagesortimentet til laugets møder – besluttede at etablere en scene for nytænkning og kreativitet udi i konditordisciplinens mange facetter. Et frirum for leg med alt fra udseende og smagssammensætninger til brug af såvel klassiske som utraditionelle råvarer. Ambitionen: At skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for såvel landets konditorer som kagespisere vidt omkring.

Under arrangementet Årets Kage 2020 vil der blive filmet og taget billeder hvor publikum er på. Materialet bruges af Konditorlauget og sponsorer til at promovere Årets Kage.
Ved din tilmelding og køb af billet til eventet, acceptere du at vi måske har enkelte klip hvor du er med i billedet. Hvis du ikke er inforstået med det, bedes du kontakte os via info@konditorlauget.dk.

Læs mere om Årets kage og tilmelding til konkurrencen på: www.aaretskage.dk

Parkering (på eget ansvar)
Under hotellet er der parkeringskælder med direkte adgang til hotellets lobby og reception.
Parkering betales via app, vejledende pris er 20 kroner i timen / max. 150 kroner i døgnet.
Download Easy-Park appen og benyt områdekode 3571.

Event aflyst

Årets kage 2020 – Danmarks største kagebord

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke