Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Årets kage 2023 – Danmarks største kagebord

Afholdt event

Årets kage 2023 – Danmarks største kagebord

Fra DKK 995,00

Sted

Dato

11 mar 2023 kl. 17:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med til Danmarks største kagebord 

Den 11. marts fejrer Konditorlauget for 37. gang årets sødeste konkurrence – Årets Kage – hvor branchens største talenter dyster om at kreere årets mest opfindsomme og fineste konditorkage!

I år afholdes konkurrencen på Crowne Plaza Hotel i Ørestad, tæt på Fields.

Næsten 90 bagere og konditorer – fra unge svende til garvede mestre – indleverede kager til bedømmelse i 2022. 

I 2022 løb konkurrencen også af stablen i marts på Crowne Plaza Hotel med en storslået gallamiddag, hvor der ud over middag, kåring og underholdning var en enestående chance for at nyde Danmarks største kagebord bestående af de mange konkurrencekager – tæt på 2.000 kager. 

Vær med til at gentage succesen!

Dørene åbner kl. 17.30, vi går til bords 18.30.

Billetprisen indeholder forret og hovedret inklusiv vin ad libitum, samt øl og vand.
Efter madden går vi ombord i desserten - kagebordet. 

Om Årets Kage
Årets Kage er en årlig konkurrence, der hylder de danske konditortraditioner og giver branchens bedste håndværkere – fra den unge lærling til den garvede mester – mulighed for at vise deres personlige og kreative fortolkning af den klassiske kagekunst.

Den allerførste Årets Kage-konkurrence løb af stablen i 1985. Bag begivenheden står Københavns Konditorlaug, der – inspireret af kagesortimentet til laugets møder – besluttede at etablere en scene for nytænkning og kreativitet udi i konditordisciplinens mange facetter. Et frirum for leg med alt fra udseende og smagssammensætninger til brug af såvel klassiske som utraditionelle råvarer. Ambitionen: At skabe nye, søde oplevelser i det mere end 300 år gamle fag – til glæde for såvel landets konditorer som kagespisere vidt omkring.

Under arrangementet Årets Kage 2023 vil der blive filmet og taget billeder hvor publikum er på. Materialet bruges af Konditorlauget og sponsorer til at promovere Årets Kage.
Ved din tilmelding og køb af billet til eventet, acceptere du at vi måske har enkelte klip hvor du er med i billedet. Hvis du ikke er inforstået med det, bedes du kontakte os via info@konditorlauget.dk.

Læs mere om Årets kage og tilmelding til konkurrencen på: www.aaretskage.dk

Parkering (på eget ansvar)
Under hotellet er der parkeringskælder med direkte adgang til hotellets lobby og reception.
Parkering betales via app, vejledende pris er ca 20 kroner i timen / max. 160 kroner i døgnet (vejledende info priser kan være anderledes).
Download Easy-Park appen og følg skiltning på stedet. 

Arrangør

Lokation

Crowne Plaza Copenhagen Towers Crowne Plaza Copenhagen Towers , Ørestads Boulevard 114 – 118, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .