Årets Whiskysmagning med Mark Watt

Årets Whiskysmagning med Mark Watt

Billetter fra DKK 499,00

Sted

Dato

03 nov 2022 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Lige siden Mark Watt sammen med sin kone Kate startede sit eget uafhængige aftapningsfirma har det været på min ønskeliste at få Mark til Valby.

Det sker nu!

I samarbejde med Hotel Fy & Bi på Valby Langgade 62 lægger jeg hermed op til årets whiskysmagning som afholdes i et af det hyggelige hotels selskabslokaler.

Før smagningen skal vi have en gang fish & chips.

Du køber selv de ønskede drikkevarer.

Selve smagningen kommer til at bestå af 7 af Marks seneste aftapninger.

Det er ikke muligt at give dig smageprogrammet da jeg selvsagt ikke ved præcis hvad vi kan byde på til den tid. Men et er helt sikkert. Mark og Kate er fantastiske til at udvælge single casks.

Mange af os kender Mark fra hans år hos Duncan Taylor og sidenhen Wm. Cadenheads. Han er hudløst ærlig og en eminent historiefortæller. Det bliver helt sikkert en meget, meget underholdende aften.

Der er kun plads til 45 gæster.

Det vil være muligt at købe flasker efter smagningen. Betaling: mobile pay eller kontant.

Stor hilsen

Peter

Arrangør

Hos Peter Kjær er en specialbutik beliggende i Valby. Jeg har altid et flot udvalg af vine, hedvine, whisky, rom gin og meget eget mere.

Stor hilsen

Peter

Lokation

Hotel Fy og Bi Hotel Fy og Bi, Valby Langgade 62, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .