ÅRHSOME

16 nov 2019 kl. 10:00 - 17:00

Vognmagergade 10, 1. sal, 1120 København

ÅRHSOME – personlig workshop m/ Lars AP
– find det, du siger 'årh' til og gå sprudlende ud i verden 

Tonser du derudaf ... mens en tanke lurer, om der er et næste trin op? 
Eller ser du rundt på verden, vi er ved at skabe ... og bliver ramt af mismod? 

Jeg har tilbragt tre år i mental fosterstilling. Beklager sortsynet, for jeg er normalt optimist. Men når jeg har tænkt på den verden, vi er ved at skabe, er jeg blevet ramt af mismod. Indtil jeg trykkede Ctrl Alt Delete. Og pludselig åbnede verden sig for mig. Jeg følte mig i stand til hvad som helst.

Men hvordan gør man det? For mig er håbet og energien altid steget, når jeg har krydset spor med mennesker i hvis selskab jeg kan være mig selv og folde mig ud. Dér lever jeg. Den slags øjeblikke får mig til at sige årh! Og skal vi skabe en ÅRHSOME fremtid, må vi finde løsninger, hvor vi kan netop det: Sprudle sammen. 

ÅRHSOME er en 1-dags personlig workshop. Dette er urpremiere, for det er allerførste gang, ÅRHSOME bliver holdt som fysisk workshop. 

På dagen vil du blive hjulpet til at finde situationerne, hvor der har været strøm i dig. Med overblikket over dem vil det stå klart for dig, hvordan du kan komme til at sprudle endnu mere. Ved dagens slutning står du med en konkret plan for, hvordan du personligt kommer fuldt til live. Og allervigtigst: Du vil føle dig ÅRHSOME. 


Praktisk info:
ÅRHSOME afholdes lørdag d. 16. november 2019 kl. 10-17. 
Særpris for urpremiere: 650 kr. (Pris fremover: 2500 kr.). Prisen inkluderer forplejning og materialer.  
ÅRHSOME bliver afholdt i hyggelige omgivelser i Fucking Flinks lokaler (Vognmagergade 10) i indre København. Antallet af pladser er begrænset (max 10 personer), så hurtig tilmelding anbefales. 


Har du lyst til at...

- Blive skarp på præcis, hvornår du sprudler, både i arbejde og i fritid?
- Kortlægge dine primære inspirationskilder dig – så du kan trække på dem igen og igen?  
- Finde (tilbage til) din grundentusiasme? Der, hvor du er fyldt af glæde, energi og overskud?
- Finde en klar rettesnor for, hvad du skal i dit næste kapitel. Det næste år. Eller de næste fem?
- Gå hjem med et fedt, personligt moodboard, hvor alle dine tanker og ideer er visualiseret? 
Så er ÅRHSOME det, du skal bruge en intens dag på.


Om Lars AP
Lars AP er manden bag bogen og bevægelsen Fucking Flink, der har som mål at animere os danskere – et af verdens lykkeligste flok – til også at blive verdens flinkeste. Udover at være ekspert i social interaktion og flinkhed har Lars mangeårig erfaring med kreativitet og innovation og har rådgivet offentlige og private organisationer både her til lands og internationalt. Lars har desuden trænet kreative og kunstnere i kreativt samarbejde på en lang række af landets kunstneriske efteruddannelser. ÅRHSOME udkommer som bog i marts 2020. Udover den står Lars bag bøgerne Fucking Flink, Signifikans, Fucking Flink Dig Selv og Geniale Ideer. Og nå ja: Før det hele blev alvor var Lars forfatteren bag Polle fra Snave.

Sådan siger tidligere deltagere om Århsome:
At være med i Århsome har givet mig en rettesnor for, hvad der får mig til at blomstre. Jeg er kæmpe fan af det her.
– Torben Kloster

For dælen. Det har været nogle fede opgaver. Det har også været en omgang øjenåbner-terapi. Mange af de stemninger, der har været oppe at vende her, er ting jeg faktisk savner i mit daglige liv. Sikke en gave at få dem belyst!
– Trine Søgaard

Man behøver ikke læse den ene bog efter den anden for at få energi eller blive mindful. Bring dine egne minder i spil – de er følelsesmæssigt meget dybere end hvad en bog kan give OG de er personlige. Det er en vild proces og rejse du har guidet mig igennem, Lars – stort tak for det :-)
Marie Rohrsted