spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Århus Sinfonietta og Vokalensemblet GAIA

Afholdt event

Århus Sinfonietta og Vokalensemblet GAIA

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

30 apr 2017 kl. 16:00 - 17:15

Beskrivelse

A Universe from Nothing

En korsymfoni for koncertsalspublikummet med
Århus Sinfonietta og Vokalensemblet GAIA.
Dirigent: Søren K. Hansen

Tekst: Anja C. Andersen og Ursula Andkjær Olsen. Musik: Niels Marthinsen.

En korsymfoni, der illustrerer universets begyndelse og slutning som videnskaben forstår den i dag: At universet begyndte fra bogstavelig talt ingenting, at der er mange universer, at universets samlede energi er nul, at det accelererer udad, men ender med stilstand, at vi ikke aner, hvad det meste af universet består af.

Spekulative hypoteser om altings begyndelse og slutning bliver skrevet sammen med hardcore facts i en poetisk, astrofysisk fortælling, der fører publikum igennem universets historie fra før big bang til langt ud i fremtiden. Det er en musisk fortælling om, hvor alting kommer fra, hvordan alting udvider sig - og hvordan alting vil ende.

Koret sætter ind undervejs med sange, hvis tekster reflekterer over menneskets plads i universet: Hvordan forstår vi os selv i lyset af spektakulære moderne ideer og indsigter i, hvordan alting virkelig er.

Teksten, der består af nedslagspunkter på universets tidslinje, er skrevet af Anja C. Andersen og poetiseret af Ursula Andkjær Olsen, som også skriver de tekster, som koret synger undervejs.

Arrangør

Århus Sinfonietta brænder for at skabe unikke koncertprojekter for et bredt og mangfoldigt publikum.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .