Århus Sinfonietta og Vokalensemblet GAIA

30 apr 2017 kl. 16:00 - 17:15

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

A Universe from Nothing

En korsymfoni for koncertsalspublikummet med
Århus Sinfonietta og Vokalensemblet GAIA.
Dirigent: Søren K. Hansen

Tekst: Anja C. Andersen og Ursula Andkjær Olsen. Musik: Niels Marthinsen.

En korsymfoni, der illustrerer universets begyndelse og slutning som videnskaben forstår den i dag: At universet begyndte fra bogstavelig talt ingenting, at der er mange universer, at universets samlede energi er nul, at det accelererer udad, men ender med stilstand, at vi ikke aner, hvad det meste af universet består af.

Spekulative hypoteser om altings begyndelse og slutning bliver skrevet sammen med hardcore facts i en poetisk, astrofysisk fortælling, der fører publikum igennem universets historie fra før big bang til langt ud i fremtiden. Det er en musisk fortælling om, hvor alting kommer fra, hvordan alting udvider sig - og hvordan alting vil ende.

Koret sætter ind undervejs med sange, hvis tekster reflekterer over menneskets plads i universet: Hvordan forstår vi os selv i lyset af spektakulære moderne ideer og indsigter i, hvordan alting virkelig er.

Teksten, der består af nedslagspunkter på universets tidslinje, er skrevet af Anja C. Andersen og poetiseret af Ursula Andkjær Olsen, som også skriver de tekster, som koret synger undervejs.

Billet

Salg lukket

Billet

Salg lukket