Arkitektur på vandet: Oplev København fra vandsiden

02 sep 2018 kl. 14:00 - 15:30

Ved Den Sorte Diamant, Anløbsbroen ved Den Sorte Diamant, 1221 København K

Københavns Havn er et af de steder i byen, der har forandret sig mest markant de seneste år. Og hver dag er der nye historier at fortælle. Hop med ombord, og oplev København fra vandsiden.

At kigge ind på Københavns havnefront fra vandsiden er en fantastisk mulighed for at forstå den byudvikling, som havnen har været igennem de seneste 10-15 år: fra dengang, hvor havnen var fyldt op med industri, til i dag, hvor havnen i stedet bliver benyttet af badeglade københavnere.

På havneturen sejler vi mod nord bagom Operaen, hvor vi kan se BIGs Amager Bakke tårne sig op. BIG er også synlig, når vi herefter kigger ind mod Refshaleøen: Her ligger Urban Rigger, BIGs flydende studieboliger, hvor de unge beboere kan hoppe i vandet direkte fra deres flydende hjem.

Vi fortsætter op til Nordhavn og får et godt kig ind på Århusgadekvarteret, Københavns nye og topaktuelle bydel. Her springer transformationen af industrihavn til rekreativ havn også i øjnene – særligt med The Silo, den tidligere kornsilo der nu er rammen for eksklusive boliger med restaurant på toppen.

Turen går herfra tilbage mod inderhavnen, hvor vi følger livet langs kajen og på Ofelia Plads - og hører om planerne for Papirøen?

Tag med os på en havnetur og følg udviklingen.


’Arkitektur på vandet: Oplev København fra vandsiden’ finder sted på disse datoer:

13. maj
3. juni
1. juli
5. august
2. september

OBS & praktisk information:

Turen varer 1,5 time
Båden er delvist overdækket, dvs. 96 pladser under tag.
Husk at møde op senest 10 minutter før afgang.
Turen begynder ved anløbsbroen ved Den Sorte Diamant.

Turbilletten til din valgte tur, giver dig desuden gratis adgang til DAC på dagen, hvor turen har fundet sted.
Fremvis din billet til personalet i billetsalget i DAC, og du får fri adgang til DAC i BLOX resten af dagen. God fornøjelse!

Arkitektur på vandet: Oplev København fra vandsiden

Salg lukket