Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Arkitekturcykeltur i Brønshøj-Husum

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Arkitekturcykeltur i Brønshøj-Husum

Fra Gratis

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 15:20 - 17:05
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I anledningen af at København er Arkitekturhovedstad 2023 arrangeres der en række Københavnerpicnic'er rundt om i de forskellige bydele 11. juni.

Samtidig er der blevet udgivet et kort med cykelruter med fokus på arkitektur - bl.a. i Brønshøj-Husum.

Med udgangspunkt i kortet går denne cykeltur igennem det varierede landskab i Brønshøj Husum bydel med byggeri fra mange århundreder. Turen går fra  picnicpladsen ved den nye bro over Vestvolden (se kortet) via Utterslev Mose, op i bakkerne til Brønshøj og Bellahøj, og af blomstrende villaveje til mangfoldige sider af Husum.

Vi kører en 11 km. cytkeltur med Lone Henriksen som guide og oplever det varierede istidslandskab i Brønshøj Husum, fra Utterslev mose og op i bakkerne i Brønshøj landsby med Københavns ældste kirke og spor fra svenskekrigene. I dag er det mest et villakvarter, hvor vi det passerer ikoniske vandtårn og Bellahøjhusene bag Degnemosen. Vi kører ad blomstrende villaveje, der er vokset frem på de gamle landsbyagre fra landsbyerne Brønshøj og Husum. Men vi ser også almennyttigt byggeri i håndbygget funkis og en hemmelig botanisk have i Husum. På sidste del af turen finder vi Vestvolden, og følger det imponerende anlæg et stykke, og slår et smut over Tingbjerg før vi lander i tid til fællesspisning kl. 17.30. Guide: Lone Henriksen fra byvandring.nu

Lokation

Vestvolden, Husum, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .