spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Arkitekturtopmøde 2023

Afholdt event

Arkitekturtopmøde 2023

Fra Gratis

Sted

Dato

29 nov 2023 kl. 08:30 - 13:00

Beskrivelse

I anledningen af Arkitekturhovedstad 2023 inviterer Københavns Kommune beslutningstagere og borgmestre fra Region Hovedstaden til et inspirerende arkitekturtopmøde i DR Koncerthuset den 29. november 2023 fra kl. 8.30-13.00.

Om eftermiddagen fra 13.00 - 17.30 fortsætter vi med en officiel afslutning af Arkitekturhovedstad 2023 med samarbejdspartnere fra året, hvor du også er inviteret til at deltage. Vælg denne del til, når du tilmelder dig arrangementet.

Læs mere om arrangementet og se program for dagen her.

Bemærk: Kun for inviterede. Billetten er personlig og skal fremvises ved ankomst. Tilmeldingsfrist 27. oktober 2023.

Lokation

DR Koncerthuset, Ørestads Blvd. 13, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .