Arktisk ølsmagning

Strandgade 91, 1401 København
11 nov 2021 kl. 19:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

Oplev en underholdende aften med Carsten Berthelsen, foredragsholder og forfatter til flere bøger om øl.

 

På sin helt egen og finurlige facon vil Carsten Berthelsen indvie os i, hvordan øl-brygningens kunst udfoldes på Færøerne, Grønland, Island og Svalbard. Og de forskellige bryggeriers historier serveres sammen med smagprøver på intet mindre end otte af regionens bedste øl.

Copenhagen Beer Import er medarrangør denne aften og sørger for, at der er mulighed for at købe øl med hjem efterfølgende.

Carsten Berthelsen
Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til ti bøger om verdens mest yndede drik: øl. Han er også international øldommer, bl.a. ved Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge, Birra Dell'Anno i Rimini og World Beer Awards i London, og han er desuden kendt som bestyrer af Natholdets Julekalender i kærligt samarbejde med Anders Breinholt (vært) og Søren Rasted (medvært). 

ARRANGEMENTET & COVID-19
Vi sørger naturligvis for at alle myndighedernes restriktioner og forholdsregler for at begrænse smitte overholdes til punkt og prikke, så man kan trygt deltage i arrangementet.

Arrangementet varer to timer.


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke