Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Armagnac Master Class med Darroze Bas-Armagnac

eventet sluttede

Armagnac Master Class med Darroze Bas-Armagnac

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

13 nov 2019 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Armagnac Master Class med Darroze Bas-Armagnac 

Romhatten.dk præsenterer: Armagnac Master Class med Marc Darroze fra Darroze Bas-Armagnac

En sjældent set spiritussmagning rammer Aarhus den 13. november 2019. Kom og oplev den franske brandy-type armagnac, og smag på helt op til 60 år gamle dråber - i alt otte forskellige luksusaftapninger er på programmet fra Darroze Bas-Armagnacs. Kom og få en spiritusåbenbaring for KUN 250,-

Aarhus får besøg af ingen ringere end Marc Darroze, legendarisk producent og uafhængig aftapper af den bedste armagnac på markedet. Marc Darroze er manden bag Darroze Bas-Armagnacs og er uden sammenligning den største profil indenfor armagnac-kategorien. Han begyndte at arbejde med Darroze-brandet tilbage i 1996 sammen med sin far, som i 1970’erne opbyggede Darroze Bas-Armagnacs. I dag leder Marc virksomheden fra Roquefort i Sydfrankrig, hvor han både destillerer, opkøber og lagrer armagnac af førsteklasse. Nu kommer han for første gang til Danmark, hvor han vil lave en meget eksklusiv smagning i Aarhus.

Program for smagningen:

 1. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 8 Years Old 43 % (flaskepris: 439,-)
 2. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 20 Years Old 43 % (flaskepris: 749,-)
 3. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 40 Years Old 43 % (flaskepris: 1499,-)
 4. Darroze Bas-Armagnac Grand Assemblage 60 Years Old 42 % (flaskepris: 5699,-)
 5. Darroze Bas-Armagnac 1993 Domaine de Salié 25 Years Old 48 % (flaskepris: 899,-)
 6. Darroze Bas-Armagnac 1989 Chateau de Lahitte 29 Years Old 47,5 % (flaskepris: 999,-)
 7. Darroze Armagnac-Tenareze 1976 Domaine de la Poste 43 Years Old 47,4 % (flaskepris: 1399,-)
 8. Darroze Bas-Armagnac 1969 Domaine de Bellair 49 Years Old 45,4 % (flaskepris: 2599,-)

Med dette program kommer vi til at smage på meget unikke og ældgamle dråber - der vil være garanti for enormt store smagsoplevelser. Flaskerne som åbnes på smagningen har en samlet værdi af mere end 14.000 kr. Billetprisen er kun 250 kr. hvilket er uhørt billigt ift. det vi skal smage på. Så tøv ikke med at tilmelde dig, da der er et begrænset antal pladser.

Pris pr. deltager er kun 250,-

Lokation: KlostergadeCentret, Klostergade 37, 8000 Aarhus
Dato: 13. november
Start: kl. 19.00
Varighed: 2-3 timer
Sprog: Engelsk

Efter smagningen vil ovenstående flasker naturligvis være til salg til en god pris.

Den 13. november åbner vi bl.a. armagnac som blev destilleret helt tilbage i 1960’erne samt et blend som indeholder minimum 60 år gamle dråber. Hvornår har du sidst smagt spiritus med 60 år på bagen? Du vil IKKE misse denne mulighed.

Tilbage i oktober 2018 afholdte vi hos Romhatten.dk en spiritus-smagning for romdrikkere, som både havde bourbon, single malt, cognac, mezcal, gin og naturligvis armagnac på programmet. Efter smagningen viste det sig at 30/34 af deltagerne foretrak den gamle armagnac fra Darroze, frem for de andre spiritustyper. Det er en god indikator på hvor lækkert, og ikke mindst hvor undervurderet armagnac er.

For dem der var så heldige, at få billet til vores armagnac-arrangement med Darrozes Export Manager Géraud Chamboissier på Oops tilbage i november 2018, kan det siges, at der blot vil være én genganger på programmet, nemlig den 60 år gamle Grand Assemblage. Så der vil altså være masser af nye aftapninger på programmet, til dem der deltog sidst...

Normalt arrangerer vi hos Romhatten.dk romsmagninger, men denne gang gør vi en undtagelse. Efter et besøg hos Darroze Bas-Armagnacs i Gasgogne i sommers, har vi virkelig fået øjnene op for de ædle druedråber. Derfor slog vi naturligvis til da vi fik mulighed for, at lave en smagning i Danmark med selveste Marc Darroze.

Arrangør

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger, og kan derfor roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Lokation

KlostergadeCenteret KlostergadeCenteret, Klostergade 37, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .