Arne Jacobsen og København - fortid, nutid og fremtid

Arne Jacobsen og København - fortid, nutid og fremtid

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

29 mar 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Nationalbanken i Havnegade lægger ramme til en samtale mellem designer Maria Bruun og arkitekt Flemming Rafn, der diskuterer deres relation til Arne Jacobsen og hans
indflydelse på København. Samtalen er modereret af arkitekt og forfatter Marie-Louise Høstbo. 


Flere af de historiske værker af Arne Jacobsen gennemgår i disse år forandringer. Arkitekt Flemming Rafn, fra Tredje Natur, har blandt andet skabt en transformation af Enghaveparken, som Jacobsen arbejdede på under sin ansættelse hos Stadsarkitekten i København og Nationalbanken står overfor en større restaurering af både det indre og ydre af det store bygningskompleks. Flere af Jacobsens værker er opført som 'Gesamtkunstwerke', hvor alt blev skabt til stedet og bygningen. Denne tilgang til arkitektur er i dag en sjældenhed, men design er fortsat en væsentlig del af vores oplevelse af det byggede miljø. Hvordan inspireres designere i dag af Jacobsens tilgang til rum og formgivning? Netop dette optager den danske designer Maria Bruun og i samtalen med Flemming Rafn vil de to åbne for oplevelser og referencer, sammenhænge på tværs af tid, skala og materialitet og derigennem sætte fokus på vores oplevelse af tiden og arkitekturen i en by, der er konstant er under forandring.

Lokation

Danmarks Nationalbank, Havnegade 5, 1058 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .