Aron Can (IS) + Floni (IS) // RUST

DKK 155,00

Sted

Dato

28 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Tag på en musikalsk rejse til den islandske musikscene med to af landets mest interessante kunstnere.

// ARON CAN (IS)

Som kun 16-årig smed Aron Can sin første single på gaden. Den hed "Þekkir stráginn", og straks tiltrak han sig opmærksomhed fra den islandske nation. Rygtet omkring det nye stjerneskud spredte sig, og hans første mixtape - som han udgav på egen hånd uden nogen form for promotion - skabte så meget trafik på hans hjemmeside, at siden crashede. På mixtapet finder man en række RnB-melodier nænsomt sammenflettet med moderne trap-beats; heriblandt hittet "Enginn mórall", som dominerede charten i flere måneder. 

Flere af hans sange har været i A-rotation på de største pop-radiostationer på Island, og han har længe været en af de mest populære islandske artister på Spotify. Han har spillet festivaler som Iceland Airwaves, Secret Solstice, Sónar og er nu klar til at ramme danske breddegrader, når han spiller på RUST i foråret.

// FLONI (IS)

Kendt for sine catchy melodier og energiske live-optrædener, har Floni siden sin debut i 2017 befundet sig i toppen af den islandske hiphopscene. Hans selvbetitlede debutalbum og efterfølgeren 'Floni 2' fra 2019 har begge ligget nr. 1 på charten, og det samme har flere af hans singler. 

Floni er, udover at være en fænomenal rapper, også en talentfuld producer. Han har produceret det meste af sit eget og også for flere andre musikere. Han har længe været kendt som en af de bedste performere på den islandske musikscene, så der er god grund til at lægge vejen forbi RUST, når han samme aften som Aron Can lægger spillestedet ned.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 155 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .