spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aros Guitar Duo / Sommerkoncerter / Gratis

Afholdt event

Aros Guitar Duo / Sommerkoncerter / Gratis

Fra Gratis

Sted

Dato

26 aug 2023 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Aros Guitar Duo fortolker nye værker af danske komponister. Nyd komponisten Rasmus Zwickis Vilde vidunderlige Danmark, som han fandt inspiration til i det danske landskab, i skoven, langs bakkerne og ved solstrålen i den blanke sø. Nyd de klare bølgende klange, pulsen, tempoet og energien i duoens eminente og dedikerede samspil. Aros Guitar Duo består af sologuitaristerne Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau. Programmet byder også på værker af Martin Lohse, Asger Agerskov Buur og Peter Bruun, som blev komponeret til Aros Guitar Duo med inspiration fra salmen In vernalis temporis (frydeligt med jubelkor) komponeret af Morten Børup omkring år 1500. Salmen synges på latin på Aarhus’ ældste katedralskole og lyder fra Aarhus Rådhus, hver gang klokken slår hel.
Duoen vil også spille Impresionas íntimas fra 1914 af den katalanske pianist og komponist Federico Mompou, og Jongo fra 1978 af den brasilianske komponist og klassiske guitarist Paulo Bellinati, som er baseret på den afro-Brasilianske stil “jongo.”

Koncerten er gratis og foregår på pladsen foran Musikhuset København. Børn og voksne kan sidde på bænkene og nyde koncerten. I tilfælde af regnvejr vil forestillingen blive opført indendørs. Koncerten er del af Musikhusets sommerkoncerter - 6 gratis koncerter fra fredag den 25. august til søndag den 27. august. Sommerkoncerterne er generøst støttet af Augustinus Fonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .