Årskort til DAC SPROUT

Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K


DAC Sprout er spirende talenters mødested. Gennem online og fysiske møder tilbydes en platform, hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles.

Som Sprouter kan du deltage i faglige arrangementer, møde toneangivende fagfolk i branchen, blive inspireret i DAC-udstillingerne og drikke en kop kaffe med andre, der brænder ligeså meget for byer, byudvikling og bæredygtighed, som du gør. Sammen får I sikkert en god idé og tester den i samarbejde med virksomheder og fagfolk i branchen.

Hop med på vognen, hvis du er studerende eller nyuddannet, dedikeret, nysgerrig og i øvrigt gerne vil kickstarte din professionelle karriere!

Køb dit DAC Sprout årskort til lanceringspris á 150 DKK (normalpris 350 DKK). Med et årskort får du adgang til BLOX og bliver en del af et vibrerende miljø og nationalt netværk af spirende talenter inden for bæredygtig arkitektur, byudvikling og design:

  • Fri adgang til Sprouts fysiske aktiviteter
  • Fri adgang til BLOX
  • Fri adgang til DAC-udstillinger i BLOX
  • Fri WIFI og kaffe (én fri kop filterkaffe pr. besøg)

* medlemskabet er gældende fra købsdatoen og et år frem. Kan købes af studerende med gyldigt studiekort eller personer under 27 år.

DAC Årskort SPROUT

DKK 150,00