Årskort til DAC SPROUT

DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K

DAC Sprout er spirende talenters mødested. Gennem online og fysiske møder, tilbyder Sprout en platform hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles.

Som Sprouter kan du deltage i faglige arrangementer, møde toneangivende fagfolk i branchen, blive inspireret i DAC-udstillingerne og drikke en kop kaffe med andre, der brænder ligeså meget for byer, byudvikling og bæredygtighed, som du gør. Sammen får I sikkert en god idé og tester den i samarbejde med virksomheder og fagfolk i branchen.

Hop med på vognen, hvis du er studerende eller nyuddannet, dedikeret, nysgerrig og i øvrigt gerne vil kickstarte din professionelle karriere!

DAC ÅRSKORT SPROUT (150 kr.)*
Årskortet giver dig adgang til talks, netværksaktiviteter og DACs spændende udstillingsunivers. Når du besøger BLOX får du naturligvis adgang til vores WIFI og vi byder på en kop filterkaffe i cafeen.

Fordele ved DAC Årskort Sprout:

  • Adgang til eksklusive DAC Sprout netværksarrangementer
  • Adgang til at gå på oplevelse i DACs udstillingsunivers
  • Adgang til BLOX – branchens nye mødested
  • 10% rabat i DACs designshop og cafe
  • En kop medlemskaffe, hver gang du besøger BLOX

DAC Årskort SPROUT er for dig, som er studerende på en videregående uddannelse, er nyuddannet og måske allerede er i dit første job?

* Årskortet er aktivt et år fra købsdato og kan bruges ved fremvisning af gyldigt studiekort eller ID. Prisen er en særpris for studerende og professionelle under 30 år.

DAC Årskort SPROUT

DKK 150,00