Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

ÅRSKORT til Musikefterskolen i Humbles koncertprogram 23/24

Afholdt event

ÅRSKORT til Musikefterskolen i Humbles koncertprogram 23/24

Fra DKK 300,00

Sted

Dato

14 sep 2023 kl. 12:00 - 01 jul 2024 kl. 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Køb årskort og få fri adgang til alle Musikefterskolens koncerter i skoleåret 23/24

Musikefterskolen i Humble tilbyder hvert år et ambitiøst koncertprogram med minimum 8 koncerter med musikere fra hele verden. Koncertprogrammet udforsker i særdeleshed musikverdenens nicher og kringelkroge, det eksperimenterende og genrenedbrydende/genredefinerende. Fokus er på variation i både musikalsk udtryk, alder og køn, og det overordnede mål er at præsentere et varieret og anderledes koncertprogram med stor kunstnerisk dybde. Dette gør også, at vi genremæssigt igennem et år eksempelvis kan præsentere så forskellige ting som tysk free-jazz, amerikansk støjrock, britisk afrobeat, dansk hiphop, indonesisk folklore, indisk sufi og dansk punk. 

Skolen har et omfattende musikernetværk og et frugtbart booking-samarbejde med Momentum Musik i Odense, som bevirker, at vi ofte har besøg af større udenlandske navne, der er på turné i Europa. Mange af de besøgende kunstnere interagerer også med eleverne i form af talks, workshops eller jam-sessions, og det er således begivenheder, der rækker langt ud over den almindelige koncertoplevelse.

Et årskort koster 300 kr. Ved køb af et årskort kan du bl.a. opleve følgende acts:

14. september 2023: BAEST (DK)

5. oktober 2023: Clarice Jensen (US)

26. oktober 2023: Adam Znaidi (MA/UK)

12. december 2023: Selma Higgins (DK)

Der vil løbende blive tilføjet flere koncerter til programmet. Der vil minimum blive afholdt 8 koncerter på et skoleår. Årskortet giver adgang til samtlige koncerter i perioden august 2023 til juni 2024.

De seneste år har vi bl.a. afholdt koncerter med:

Thurston Moore (US)

Innercity Ensemble (PL)

Spain (US)

Ifriqyaa Electrique (FR)

Tarawangsawelas (ID)

Zaar (DK)

Gurli Octavia (DK)

Vigsø (DK)

ICEAGE (DK)

Anastasia Kristensen (DK)

Himmelrum (DK)

Embryo (DE)

Alexander von Schlippenbach (DE)

Bo Stief (DK)

Bjørn Svin (DK)

Dans og lær (DK)

Fofoulah (UK) 

Ellis May (DK)

Satanique Samba Trio (BR)

Mythic Sunship (DK)

Katinka (DK)

Sulka (DK)

Patina (DK)

Kogekunst (DK)

Josefine Opsahl (DK)

Fly Pan Am (CA)

Anna Roemer (DK)

Yuri (DK)

Tvivler (DK)

Lokation

Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .