Årstidernes fodspor

15 aug 2018 kl. 20:30 - 16 aug 2018 kl. 20:30

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Årstidernes fodspor.

Eugenio Iglesias, Rasmus Dissing m.fl.

'Årstidernes fodspor' er et unikt musikalsk og kunstnerisk møde mellem flere af Spaniens bedste flamencokunstnere bl.a. guitarist Eugenio Iglesias, flamencodanser Manuela Vargas og sanger Rasmus Dissing, flamencodanser Kirstine Hastrup m.fl. Scenemester Kristian Rehder iscenesætter Himmelbjerggårdens store træer med en imponerende lyssætning.

Forestillingen tager udgangspunkt i den autentiske spanske flamencotradition, som er tæt relateret til naturens elementer, samt er en dans hvis udtryk hylder mangfoldighed, fællesskab og møder på kryds og tværs af genrer. Det tværkunstneriske møde mellem spanske og danske kunstnere, er eksempel på hvordan kulturelle møder kan fremelske det bedste i vores egen kultur.

Koncerten er et resultat af Kirstine Hastrups projekt 'Verden for dine fødder' der var del af Aarhus 2017 officielle program. Linket viser bl.a. Rasmus Dissing, Eugenio Iglesias, Manuela Vargas og Kirstine Hastrup under deres utrolige koncert i Den Gamle By, juli 2017.

’Årstidernes fodspor’ afvikles onsdag den 15. og torsdag den 16. august kl. 20.30 på Himmelbjerggården.

’Årstidernes fodspor’ er en tilbagevendende begivenhed inspireret af årstiderne, der benytter Himmelbjerggårdens unikke beliggenhed, når vi gennem bl.a. gennem dans, musik, kunst og magisk lyssætning, fejrer de skiftende årstider på Himmelbjerget.

Den første version af ’Årstidernes fodspor’ tager udgangspunkt i koncerten ’Lyden af kulturarv’ der er Himmelbjerggårdens og Verdenshøjskolens bidrag til Kulturmødet Mors officielle program.

15. august kl. 20:30

Salg lukket

16. august kl. 20.30

Salg lukket