spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ART DRIVE #2: JULIE RIIS ANDERSEN, VIKTORIA WENDEL SKOUSEN OG NAT BLOCH GREGERSEN

Event aflyst

ART DRIVE #2: JULIE RIIS ANDERSEN, VIKTORIA WENDEL SKOUSEN OG NAT BLOCH GREGERSEN

Fra DKK 70,00

Beskrivelse

Slut din arbejdsdag af med ART DRIVE, der kører på atelierbesøg hos landets fremtrædende og lovende kunstnere.

Til ART DRIVE #2 skal vi besøge et atelierfællesskab i Herlev, hvor kunstnerne Viktoria Wendel Skousen, Nat Bloch Gregersen og Julie Riis Andersen arbejder. Vi tager bussen fra SKITSE i samlet flok kl. 17.00, og de kunstneriske indslag starter allerede i bussen.

På Viktoria Wendel Skousens atelier får vi indblik i hendes arbejde med træsnit, som dér bliver trykt i hånden, og hun vil fortælle om sin fotografiske praksis, som foregår uden for atelieret on site. Viktoria arbejder desuden med silketryk, tegning, tekst og taler, og hendes værker undersøger forskellige magtforhold inden for kunsten.

Julie Riis Andersen arbejder på tværs af billede, lyd, tekst og installation, og hendes værker forholder sig til menneskets fremmedgjorthed og symbiotiske forhold til teknologi. Julie vil vise et udvalg af sit seneste grafiske arbejde, fortælle om brugen af visuelle algoritmer i sit billedsprog og give et indblik i, hvordan udstillingsarkitektur indgår i skabelsen af et værk. 

Nat Bloch Gregersen arbejder tværmedielt med lys, skulptur, installation og tekst. Det immaterielle afsøges som materiale og danner grundlag for en undersøgelse af grænserne mellem individet og omverdenen, det fysiske og det åndelige. I sit atelier udformer Nat de karakteristiske abstrakte lysværker fra serien Light Techniques, som bl.a. kan opleves i form af en offentlig udsmykning i Retten i Lyngby. 

ART DRIVE er støttet af Statens Kunstfond.

PROGRAM TIRSDAG D. 17. NOVEMBER

Kl. 17.00-17.30: Afgang fra SKITSE. Bustur med performance. Bussen kører kl. 17

Kl. 17.30-19.00: Besøg i atelierfællesskabet i Herlev

Kl. 19.00-19.30: Bustur tilbage til SKITSE, hvor der bydes på en øl

Billetter til ART DRIVE inkluderer en plads i bussen t/r fra SKITSE, samt en forfriskning tilbage i SKITSE.

Vi overholder myndighedernes gældende retningslinjer og anbefalinger for god afstand og hygiejne under COVID-19. Der udleveres masker til busturen. 

Hold øje med Facebook og Instagram for flere ART DRIVEs.

Lokation

SKITSE SKITSE, Ryesgade 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .