Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

ART EXPERIENCE

Afholdt event

ART EXPERIENCE

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

29 apr 2023 kl. 10:00 - 30 apr 2023 kl. 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Art Experience

Vi er glade for at præsentere et nyt samarbejde mellem Art Nordic, Nordens største kunstmesse, og BMW Experience Center i Lyngby. Fra den 29. til den 30. april bliver Experience Center forvandlet til ARTEXPERIENCE - en holistisk kunstoplevelse for alle sanser. Som gæst vil du have mulighed for at opleve værker fra 50 udvalgte nordiske kunstnere. Art Nordic har som formål at støtte talentudviklingen på den nordiske kunstscene, og til ARTEXPERIENCE vil du derfor have mulighed for at opdage og købe kunstværker fra nogle af de mest lovende nordiske talenter i 2023.


Åbningstider
Lørdag d. 29. april, kl. 10.00 – 18.00
Søndag d. 30. april, kl. 10.00 – 16.00

Pris
50 kr. (plus billetgebyr)

Sted
BMW Experience Center. Firskovvej 33, 2800 Kgs. Lyngby


Gastro Art Tour

Tag del i en kunstoplevelse, der aktiverer alle sanser med ARTEXPERIENCE Gastro Art Tour. Kokken Hannah Grant, der blandt andet er kendt fra Go’ Morgen Danmark har tilberedt en række snacks ud fra værker i udstillingen. Anretningerne serveres løbende med tilhørende vin, mens du bliver guidet rundt i udstillingen.


Tider
Lørdag: 13.00-14.00 og 15.00 – 16.00

Pris
199 kr. (plus billetgebyr)

Sted
BMW Experience Center. Firskovvej 33, 2800 Kgs. Lyngby


Art Nordic

Art Nordic er en kunstmesse der årligt udstiller flere hundrede kunstnere.

Art Nordic åbner kunsten gennem en oplevelsesbaseret tilgang og gør kunsten tilgængelig for et bredt publikum gennem messer, events, formidling og digital tilstedeværelse. Vi arbejder for at understøtte og udvikle på det kunstneriske felt i Norden, særligt igennem vores talentprogram Art Next, et årligt program, hvor unge kunstnere får værktøjerne til at tage sin kunstneriske karriere det næste skridt.

Vi arbejder for at være en nærværende sparringspartner og salgsplatform for nordiske kunstnere. Vi skaber et rum, hvor kunstnere kan udvikle sin kunstneriske karriere gennem salg, netværk og oplysning.

Vi har i en årrække har afholdt en årlig messe, der i 2023 deles op i to salgsudstillinger, for at skabe rum til udvikling og nye eksperimenter. Disse hedder Art Experience og Art Unites. Vi vender tilbage til det vanlige messeformat Art Nordic Fair i 2024.


Ved at afgive samtykke til modtagelse af nyheder og tilbud fra arrangøren accepterer du at Jan Nygaard AS og Art Nordic må kontakte dig.

Arrangør

BMW Experience Center er hovedstadsområdets nye oplevelseshus beliggende i Lyngby.

Vi byder på et hav af oplevelser og events, blandt andet indenfor gastronomi og musik - og selvfølgelig også en masse BMW relaterede begivenheder.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen!

Lokation

BMW Experience Center by Jan Nygaard AS, Firskovvej, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .