Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Art Hub : Morning Session : Linda Lamignan

eventet sluttede

Art Hub : Morning Session : Linda Lamignan

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

05 nov 2020 kl. 08:00 - 09:00

Beskrivelse

Morgenstund har olie i mund, når Art Hub inviterer billedkunstner Linda Lamignan til samtale og performative indslag torsdag den 5. november kl. 8-9.

Linda Lamignan har både nigerianske og norske rødder, og i sin kunstneriske praksis er hen optaget af at udfordre den kolonialistiske historie og grænserne mellem kultur, natur, teknologi, køn og seksualitet. Det gør hen blandt andet igennem en undersøgelse af magtforholdet mellem Nigeria og Norges olieindustrier; af udvindingen af ressourcer og den økonomiske vækst, som står slagside om slagside med undertrykkelse af mennesker, dyr og natur.

Ved morgensamtalen i Art Hub vil Lamignan også introducere sit alter ego, Linda Lazer, som vil udtrykke de mere personlige og svære følelser og modstandsstrategier, der er knyttet til det at være splittet mellem forskellige kulturer og normative kategorier: smerte, styrke, frustration og transformation.

~

Samtalen foregår på dansk. Vært er Nina Cramer.

Morning session er gratis, men kræver billet.

~

OM LINDA LAMIGNAN

Linda Lamignan er en København-baseret billedkunstner, som arbejder mellem både Danmark, Norge og Ghana. Lamignan er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2019 og har udstillet på blandt andet Vermilion Sands, Rundetaarn, Rogaland Kunstsenter (NO), Queens Museum (US) og Kunsthal Aarhus. Gennem video, musik, objekter og performance undersøger Lamignan spændet mellem forskellige kulturer, køn og seksualiteter, og i et forsøg på at udslette grænserne mellem kultur, natur og teknologi søger hen at forestille sig nye alternative stater. Over de sidste par år har Lamignan indgået et samarbejde med sit alter ego Linda Lazer; en afrofuturistisk lyd- og performancekunstner, hvis værker formidler følelsen af at være ’den anden’, at være fremmed og at flyde i mellemrummet mellem flere verdener.

Arrangør

Art Hub er en faciliterende, eksperimenterende og netværksskabende kunstinstitution i København.

Vi tilbyder residencies for kunstnere, internationale udviklingsprogrammer, tværfaglige fællesskaber og offentlige events, som præsenterer og diskuterer kunstnerisk arbejde og forskning.

Art Hub er til for billedkunstnere, for forskere, for samarbejdspartnere og for alle, der er nysgerrige på samtidens kunst.

Lokation

Art Hub Copenhagen Art Hub Copenhagen, Halmtorvet 27, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .