Art of Many and The Right to Space - Debataften

24 aug 2017 kl. 19:00 - 20:00

Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K


Kom med, når vi inviterer til debataften om nogle af de dagsordner, der er med til at fortælle, hvad dansk arkitektur kan og skal i dag.

Mød udstillingens to kuratorer, arkitekt Boris Brorman Jensen og filosof Kristoffer Lindhardt Weiss, og et udsnit af de udstillende arkitekter, som sammen vil debattere de fem dagsordner, der rammesætter udstillingen Art of Many and The Right to Space.

Billetten udløser også gratis entré til udstillingen, hvor over 70 arkitektvirksomheder udstiller i alt 130 projekter. Hvert enkelt arkitekturprojekt fortæller sin egen historie om, hvordan det forholder sig til de store dagsordener, vi som samfund står over for, og som netop vil blive debatteret og udfoldet i denne debat: Beyond Luxury, Pro Community, Claiming Space, Exit Utopia og Designing Life.


Debat i Dansk Arkitektur Center med kuratorerne og arkitekterne bag udstillingen Art of Many and The Right to Space. Danske arkitekter arbejder målrettet på at skabe bedre bygninger og byer for mennesker ­ både herhjemme i Danmark og i udlandet. Men hvordan skaber vi højere livskvalitet, hvilke redskaber og metoder har de danske arkitekter og hvordan undgår vi at begå fortidens fejl?

Udstillingens kurator, filosof Kristoffer Lindhardt Weiss, introducerer til Art of Many and The Right to Space og modererer debatten mellem nogle af Danmarks dygtigste arkitekter.

Panelet vil forholde sig til nogle af udstillingens nøglespørgsmål:

  • Hvordan kan vi støtte lokale fællesskaber og opfordre civilsamfundet til at tage en del i vores fælles byudvikling?
  • Hvordan kan vi forbedre livskvaliteten uden et højere ressourceforbrug?
  • Hvilken rolle spiller designet af vores kerneinstitutioner, hvis vi vil skabe højere livskvalitet?
  • Hvilken rolle spiller naturen, når vi gentænker vores byer?

Panelet består af:

Søren Rasmussen, CEO ONV
Mette Skjold, Partner SLA
Kristian Lars Ahlmark, Partner schmidt hammer lassen architects
Sinus Lynge, Partner EFFEKT
Rune Veile, Partner BCVA

Debataften og fri entre i udstillingen

Salg lukket