spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

ART Screening/ Femnistic practice briding identities

Afholdt event

ART Screening/ Femnistic practice briding identities

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

07 jun 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

https://artweek.nu/?p=37473

Nida Bangash – PK/IR

Investigate symbiotic relationship between the colonizer and the colonized in a 5-channel work.

Liesel Burisch – Dk

Investigating the challenges and intentions of Twerking as a feministic practice with Louise “twerkqueen” Kjølsen.

Evalajka Pervin – Dk

Investigating female roles and possibility. Quiet poetry emerges questioning the female space accepted in our time.

Arrangør

FOYER (TRAPPERNE)

.ET RUM . EN PAUSE

Foyer er en forening, som er dannet i 2022. En forening som består af et tværkunstneriske fællesskab, et fælles ønske og en drøm om at skabe rum til kunsten, et afsæt i at skabe muligheder for at vække glæden, legen og ikke mindst nysgerrigheden i et møde med kunsten. Foyer er et udstillingsrum, en nonprofitorganisation.

Udstillingsstedet byder ind fra det øjeblik døren åbnes i gadeplan til Park Bio. En trappe og foyer fra 1926 danner rammen for at invitere ind til kunst på vejen til andre oplevelser eller som en oplevelse i sig selv.

Foreningen Foyer ønsker at kuratere med et åbent sind, hvor en bred palet af medier kan indgå i stedsspecifikke installationer. Samtidskunsten manifesteres i det stedspecifikke i Foyers lokaler med 4 årlige udstillinger med afsæt i et internationalt kuratorisk open-call.

Igennem de udvalgte stedsspecifikke udstillinger, ønsker Foyer at skabe vinduer til kunstneriske perspektiver i et uformelt rum, åbne op for samtale og oplevelser i møde med samtidskunsten, en pause, der kan bidrage med at vække mennesket, vække nysgerrigheden og sætte tanker i gang.

Lokation

Park Bio, FOYERcontemporary - Park Bio - Østerbrogade nr 79, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .