★ ARTILLERY [DK] PERSECUTOR [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

Axeltorv 3, Kld, 1609 København V
05 mar 2022 kl. 19:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

★ ARTILLERY [DK] PERSECUTOR [DK] ★ 5. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★

NY DATO

ARTILLERY er blandt de bands der har spillet oftest på High Voltage nogensinde og det er vi meget stolte af. De er bandet der næsten naturstridigt bare blir' bedre og bedre (og større og større) med årerne og dem har de efterhånden en hel del af under nittebæltet. ARTILLERY har hele verden som deres legeplads og kommer denne aften også direkte fra endnu en succesfuld europa turné med blandt andre VIO-LENCE, VOIVOD og EXCITER. Forvent et brandvarmt band og en opvisning i dansk thrash i verdensklasse!

PERSECUTOR var et kæmpe positivt højdepunkt, under den koncertrække vi havde under de strenge corona-vilkår i løbet af sommeren, hvor High voltage var blandt de meget få spillesteder der havde åbent og kæmpede for din underholdning. Det karismatiske jyske band har 100% styr på stilen og de ser ikke bare godt ud, de har det også sjovt med at vælte catchy riffs ud over scene kanten, der er lige dele egnet til at hamre bajere som de er til at headbange til. Vi glæder os meget til at se dem folde sig helt ud for et mobilt publikum i en fyldt sal.

Vi snes og spred ordet! ⚡️

ENTRÉ 200,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Profile picture
HIGH VOLTAGE

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 19:00-04:00+

Døre: 19:00
Vejl. Koncertstart: 20:00
Natklub: 22:00-04:00+

★KONTAKT ★

666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke