ARTILLERY, XENOBLIGHT, UNDER THE BLOOD OAK

24 nov 2018 kl. 20:00 - 25 nov 2018 kl. 01:00

Posten, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense

ARTILLERY
Aftenens hovednavn byder på klassisk thrash af højeste kvalitet. Artillery brændemærkede metalscenen med sin lyd for mere end 30 år siden, og præsterer stadig minimum femoghalvtreds lige højre på albums såvel som ved koncerter.
Setlisten byder på sange fra 1980'ernes klassiske albums "Fear of Tomorrow", "Terror Squad" og "By Inheritance", og giver dig således allerede niogtyve solide grunde til at befinde dig foran Postens scene, når Artillery spiller op til en thrash-fest af de helt store! Udelukkende at være tilbageskuende ville dog være en monumental fejl på størrelse med Dick Rowe's, dengang han sagde nej til at skrive under på en kontrakt med The Beatles. Derfor ser vi også frem til at Artillery spiller op med nogle numre fra deres nyere albums, der byder på højoktan thrash på et niveau, hvor de færreste kan være med. Artillerys musik er kendetegnet ved hårdtpumpende riffs, en vokal med så megen saft og kraft, at selv tanken om en T-bone steak synes fattig, og en rytmesektion, der driver musikken frem som et kobbel af vestjyder, der netop har spottet en ulv.
At vi glæder os er vist en underdrivelse! Og vores spænding bliver ikke mindre af, at Artillery på nuværende tidspunkt er i færd med at klargøre et nyt thrash-metal monument.

XENOBLIGHT
I 2016 spillede bandet Velociter en hårdtslående thrash-koncert, der stadig indtjener fysioterapeuter på Fyn penge. Det er ej heller en hemmelighed, at flere medlemmer af Metal Mekka bestyrelsen har haft et hedt kærlighedsforhold til musikken (på afstand og på fuldt lovlig vis). Derfor blev flere smil vendt på hovedet, da bandets ende blev annonceret. Enden var dog ikke lig med døden, og Velociter genopstod i nye gevandter; som et endnu mere frådende monster ved navn Xenoblight, hvis intensitet og fart i mellem tiden var vokset frem som muterede afarter af tyfus.
I februar 2018 væltede Xenoblight deres debutalbum "Procreation" ud over metalscenen, og albummet ramte med samme kraft som et løbsk godstog. Lytteren møder en vokal, der mildest talt er frygtindgydende i dens raseri, riffs, der kommanderer dig i knæ med deres rå intensitet, og en rytmesektion, der kan få verdensordener til at styrte sammen hurtigere end du nogensinde kan headbange.
Fuldt fortjent vandt Xenoblight den danske udgave af Wacken Metal Battle, og fik dermed plads på verdens største metalfestival og erobrede her 4.pladsen. De manifesterer de sig som en så kraftig metaltornado, at selv de mest legendariske navne på alverdens scener nu bør frygte at blive blæst omkuld. Som Devilution skrev i forbindelse med deres anmeldelse af Wacken Metal Battle finalen, var Xenoblight: "et band, der nåede langt ud over scenekanten – og ikke kun med frontkvindens crowdsurf – så lå det lige pludselig lige for, hvem der burde stikke af med sejren denne aften. Sikke en præstation, og selv i det lidt tungere, langsommere nummer midt i sættet, var intensiteten til at tage og føle på. Stærkt!".
Kom og udslet dine nakkehvirvler med os!

UNDER THE BLOOD OAK
Nogle bands giver bare stive nipples, når deres toner brager ud af anlægget. Odenseanske Under the Blood Oak er ét af de bands. Bare at lytte til musikken imens nærværende tekst skrives, har kostet skribenten hele to T-shirts! Men hvad er det, der rammer så hårdt? Riffs! Kampeffektive riffs, der gnaver sig ind i din hjerne, og som tydeligt er smedjet i en balstyrisk blodrus.
Under the Blood Oaks store kærlighed til musikken kan tydeligt mærkes. Inspirationer fra Ensiferum, In Flames, Saturnus, Mötorhead og Arch Enemy møder hinanden i hårdtslående alkymi, hvor legesyge bass riffs nipper dig blidt i øret og kærtegner kroppen alle de rigtige steder. Parallelt med dette hersker en rå aggression, der æder dit ansigt, og samtidig en melankoli, som den man oplever dagen efter man har ædt et fremmedes menneskes ansigt i en metaamfetamin-rus. Vokalen, der på bastant og varieret vis genspejler musikkens stemninger, efterlader dig hæs og aldeles tilfredsstillet.
Kort sagt, så bliver det en oplevelse af de helt store, når Under the Blood Oak spiller deres debutkoncert på Posten. Vi kunne ikke forestille os en bedre start på aftenen.

Medlem

Salg lukket

Ikke-medlem

Salg lukket

Billet + medlemskab

Salg lukket