Artist talk & åbning: Shoplifter/Hrafnhildur Arnardóttirs Nervescape IX

Strandgade 91, 1401 København
27 aug 2021 kl. 16:45 - 17:45
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Shoplifter/Hrafnhildur Arnardóttir

Oplev den internationalt anerkendte og udstillingsaktuelle islandske kunstner fortælle om sine værker og sit virke.


Den islandske kunstner Shoplifter/Hrafnhildur Arnardóttir har i de sidste 20 år udforsket brugen af og de symbolske egenskaber ved hår, både syntetisk og naturligt. Det har bl.a. resulteret i farverige og storslåede installationer, der har fyldt kunsthaller over hele verden såvel som den islandske pavillon på den 58. Biennale i Venedig i fjor. Og den 28. august er hun aktuel med installationen Nervescape IX på Nordatlantens Brygge.

Artist talk
Med udgangspunkt i Nervescape IX samtaler Shoplifter med kurator H.K. Rannversson om sit kunstneriske virke. Samtalen foregår på engelsk og varer 45 minutter, hvorefter spørgsmål fra salen besvares. Arrangementet varer i alt 60 minutter.

Billetten giver også adgang til Nervescape IX, som her kan besøges dagen før det åbnes for offentligheden, og den inkluderer desuden et glas vin. Læs mere om installationen her


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke